Ardaaslan05
80+
- Reaksiyon skoru
- 1
Sabah bir el LoL oynuyayım dedim oyunun ortasında birden pc kapandı geri açtım görüntü gelmediğini fark ettim masaüstü kullanıyorum yardım edin
Sistem özelliklerinizi yazın. Kasa çalışırken monitöre mi görüntü vermiyor? Dönüştürücü kullanıyor musunuz?Sabah bir el LoL oynuyayım dedim oyunun ortasında birden pc kapandı geri açtım görüntü gelmediğini fark ettim masaüstü kullanıyorum yardım edin
Dönüştürücü kullanmıyorum 2gb ram Intel core 2 Duo 4300 256 MB ekran kartıSistem özelliklerinizi yazın. Kasa çalışırken monitöre mi görüntü vermiyor? Dönüştürücü kullanıyor musunuz?
Monitöre giden kabloyu bi kontrol edin hocam. Yerinden oynamış vb. olabilirSabah bir el LoL oynuyayım dedim oyunun ortasında birden pc kapandı geri açtım görüntü gelmediğini fark ettim masaüstü kullanıyorum yardım edin
Ettim hatta yeni kablo aldım olmadı yanık kokusu geliyordu ekran kartı veya ram yanmış olabilirmiMonitöre giden kabloyu bi kontrol edin hocam. Yerinden oynamış vb. olabilir
olabilir hatta psu patladıysa başka bileşenlere de zarar vermiş olabilir kokunun nereden geldiğini kontrol ettiniz miEttim hatta yeni kablo aldım olmadı yanık kokusu geliyordu ekran kartı veya ram yanmış olabilirmi
Hayır tam nereden geldiğini anlayamadımolabilir hatta psu patladıysa başka bileşenlere de zarar vermiş olabilir kokunun nereden geldiğini kontrol ettiniz mi
(Hakaret olarak algılama) K9 gibi kokla yaklaşıpHayır tam nereden geldiğini anlayamadım
Tamam hemen deniyorum(Hakaret olarak algılama) K9 gibi kokla yaklaşıp
Ekran kartı ram arasında geliyor koku(Hakaret olarak algılama) K9 gibi kokla yaklaşıp
o zaman gpu veya ram gibi geliyor ama anakart da olabilir tam olarak hiç birinde gelmiyorsaTamam hemen deniyorum
Post automatically merged:
Ekran kartı ram arasında geliyor koku
Lol oynarken pc vefat etmişTamam hemen deniyorum
Post automatically merged:
Ekran kartı ram arasında geliyor koku
Eniştemden alayım birkaç parça denerim eyw yardımın içino zaman gpu veya ram gibi geliyor ama anakart da olabilir tam olarak hiç birinde gelmiyorsa
Lol oynarken pc vefat etmiş![]()