Monitöre görüntü gelmiyor

NxOnSLyr

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
693
Bugün sinerji venom sistemim geldi. rx 6500xt kartını taktım her şey tam olarak yerleşti fakat laptopumdan gelen görüntü kasadan gelmiyor.
Yardımcı olabilecek varsa çok memnun olurum.(HDMl ekran kartına bağlı ,ekran kartına güç geliyor)
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Monitör sağlam fakat sinyal yok diyor.

Bugün sinerji venom sistemim geldi. rx 6500xt kartını taktım her şey tam olarak yerleşti fakat laptopumdan gelen görüntü kasadan gelmiyor.
Yardımcı olabilecek varsa çok memnun olurum.(HDMl ekran kartına bağlı ,ekran kartına güç geliyor)

Sistem çalışıyor klavye ışıkların falan yanıyor mu?

Hayır hocam elimde kalır diye çekindim.
Sistemi komple kapatın hocam. PSU kablosunu çıkarın üstünde USB bellek falan da bağlı olmasın RAM'leri çıkarıp tekrardan takın. Sonra güç kablosunu takın ve sistemi açın.

Sistemi komple kapatın hocam. PSU kablosunu çıkarın üstünde USB bellek falan da bağlı olmasın RAM'leri çıkarıp tekrardan takın. Sonra güç kablosunu takın ve sistemi açın.
Ramlerin slotunu değiştirmeme gerek var mı hocam ?

Dönüştürücü mü aldın

H410M-B hocam sanırsam 2tane

Televizyonu deniyorum hocam acaba kasada mı sıkıntı vardı diye ama monitör sorunsuz.
Televizyondan HDMİ çıkışını seçtin mi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,209,918
Üyeler
195,204
Son üye
Azad3435
Geri