Monitöre hdmi takınca cızırtı sesi geliyor

PhonChick

80+
Reaksiyon skoru
4
Pc günde 4 5 defa görüntü vermeme sorunu yaşıyorum kasanın kablosunu tak çıkar gibi farklı farklı şeyler yapınca düzeliyor son zamanlarda farkettiğim durum ise hdmi kablosunu takarken etrafa elektrik çarpması monitöre takarken monitörün metal bölümünde kıvılcım çıkartıyor veya elime çarpıyor aynı şekilde pcye takılı olmamasına rağmen monitöre takınca cızırtı sesi geliyor kablodan veya monitörden ne olabilir
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Not Pcde kalitesiz bi psu var

Pc günde 4 5 defa görüntü vermeme sorunu yaşıyorum kasanın kablosunu tak çıkar gibi farklı farklı şeyler yapınca düzeliyor son zamanlarda farkettiğim durum ise hdmi kablosunu takarken etrafa elektrik çarpması monitöre takarken monitörün metal bölümünde kıvılcım çıkartıyor veya elime çarpıyor aynı şekilde pcye takılı olmamasına rağmen monitöre takınca cızırtı sesi geliyor kablodan veya monitörden ne olabilir

Not Pcde kalitesiz bi psu var
Temasızlık olabilir

Öncelikle bu işleri PC kapalıyken ve monitörün fişi çekiliyken yap açıkken değil. Kablonun tam olarak oturduğundan emin ol.
monitör gücünü prizden alıyor PSU'dan değil.

Öncelikle bu işleri PC kapalıyken ve monitörün fişi çekiliyken yap açıkken değil. Kablonun tam olarak oturduğundan emin ol.
monitör gücünü prizden alıyor PSU'dan değil.
tamam biliyorum fakat ses monitörden geliyor
kabloda bi sıkıntı olmasından şüpheleniyorum
bide psunun çok kalitesiz olmasından ötürü ekran kartına tam güç gitmeyip pcnin görüntü vermemesinden şüpheleniyorum

pcnin kablosunu pc kapattıkdan sonra oynuyorum ve farklı farklı şekillerde denedikden sonra pc görüntü vermeye başlıyor 2 farklı kabloyla denedim ikisiyle de sonuç aynı malesef

Temasızlık olabilir
ondan şüphelenmiyorum pek ama farklı kablo alıp deneyebilirim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,867
Üyeler
184,695
Son üye
cJwinx