Neler Yeni

Yardım Monitöre kolonya sıçraması sonrası monitör köşesinde ışıma var

Resourn

80+
Selamlar. Dün akşam başıma talihsiz bir olay geldi ve ekrana sıkışmış kolonya şişesinin kapağını açmaya çalışırken monitöre kolonya sıçradı. Olayın paniğiyle aşağı akarken devrelere gitmemesi için olabildiğince engellemeye çalışmıştım bir peçete yardımıyla. Daha sonrasında fön vb. yardımıyla olabildiğince kurutmaya çalışıp yumuşak bir zemine yüz üstü kurumaya bıraktım. Sabah ve şu anda da durum şu şekilde:

IMG20211014122840.jpg IMG20211014122942_01.jpg IMG20211014123551_01.jpg

Bu tarzda bir iz, ışıma ya da tam olarak anlatamadığım tarz bir şey kaldı. Beyaz ve açık tonlarda daha belirgin oluyor. Siyah renkte ise yok denecek kadar zor görülür halde. Tahminimce çerçevenin içerisinden sızmış. Bu şekilde kullanmak problem yaratır mı sizce? Zamanla geçme olasılığı var mıdır? Ya da garantiye götürsek yapılır mı sizce?

Son düzenleme:

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
69,430
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
Garanti bir şey yapamaz buna, panelin için açabilecek ekipmana sahip olduklarını zaten sanmıyorum. Ha olsa bile garanti dışı işlem görür zaten.

Resourn

80+
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Garanti bir şey yapamaz buna, panelin için açabilecek ekipmana sahip olduklarını zaten sanmıyorum. Ha olsa bile garanti dışı işlem görür zaten.

Anlıyorum. Peki böyle kullanmak bi problem yaratır mı sizce ne düşünüyorsunuz?

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
69,430
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
Anlıyorum. Peki böyle kullanmak bi problem yaratır mı sizce ne düşünüyorsunuz?
Onun garantisini kimse veremez. Hatta uçucu bir madde olduğu için zamanla düzelme olasılığı bile yok değil.

Top Bottom