Neler Yeni

MONİTÖRE VESA TAKTIKTAN SONRA ARA SIRA EKRAN ANLIK GİDİP GELMEYE BAŞLADI

Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
fatih
Herkese selamlar, monitöre ilk kez VESA monitör standı taktım, her şey iyi güzel oldu kabloları vs. içinden geçirdim ama bu işlemleri yaptıktan sonra anlık monitör ekranı gidip geliyor. Bazen birkaç saatte bir bazen birkaç dakikada bir bunun sıklığı değişiyor ama sonuç değişmiyor. Temassızlık mı var diye kabloları tekrar kontrol ettim tekrar taktım falan fayda etmedi. Çok saçma bir durum VESA'dan önce böyle bir şey hiç olmamıştı. Onun dışında bazen monitör tamamen gidiyor anlık yani kapanıyor böyle ana ekran laptopa geçiyor, bazen de sadece ekran kararıp tekrar geri geliyor, iki farklı durum var. Bunun nedeni ne olabilir sizce yardımcı olabilirseniz çok sevinirim :)

GT 1010

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
86
İsim
Yasuo Mehmet
Goruntu kablosuna zarar vermiş olabilir misin? İcinden gecirdim demissin. Bunu yaparken zarar gormus olabilir. Başka kablo ile dener misin?

Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
fatih
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Deneyebilirsin. Hdmi ile sorun olmuyorsa muhtemelen kablodan kaynaklıdır. Fazla buktuysen kablo bozulmuş olabilir.
taktım hocam bi süre deneyeceğim bakalım olmazsa dediğin gibi olmuş demektir, burayı güncellerim. teşekkür ederim

Top Bottom