Neler Yeni

Monitörle 8 k civarı pc

Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Utku
Bütçe
8000
Selam arkadaşlar,
Bayadır pc toplama gibi bir hayalim vardı. Donanım arşivi kanalını da sürekli takip ederdim ama anca çalışıp kendi paramı kazanmaya başlayınca fırsat bulabildim. Sizlerden pc toplama konusunda yardım bekliyorum.

Öncelikle işlemcimin beni uzun süre götürmesini istiyorum. Ekran kartını bir kaç tık yükseltmek istediğimde beni darboğaza sokmasın. Ryzen 5 3600 yeterli olur diye düşünüyorum. Ekran kartı tarafında ise saphire 5600 xt veya muadili ekran kartlarını düşünüyorum. Geri kalan bileşenler değişkenlik gösterme konusunda serbesttir.
Monitör olarak ise 144 hz 1ms Va panel bakıyorum 27 inç olursa güzel olur ama olmazsa da sıkıntı değil.
Fiyatta esneklik sağlayabilirim ama çokta uçmamak lazım. Yeni işe başlayan mühendis maaşı çok olmuyor maalesef :)

Şimdiden yardımlarınız için teşekkür ederim.

Zebellah

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
952
İsim
Mehmet Can Yiğitoğlu
Rx 5600 Xt stoklarda yok nasıl ya sistem yapamıyoruz:D

Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Utku
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
İntelin 2.9 olması ve oyun performansı olarak düşünürsek amd işlemcinin daha iyi olması beni AMD işlemciye çekiyor. Evet şuan f/p olarak baktığım i5 10400f daha uygun ama sanki 2-3 yıl sonra bana sıkıntı çıkaracak gibi düşünüyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Rx 5600 Xt stoklarda yok nasıl ya sistem yapamıyoruz:D
Aynen dostum ekran kartlarının şuan olmaması benim gibi olan arkadaşları üzüyor. Ekran kartı stokları tahminen ne zaman olur bir bilginiz var mı ?
Mesaj otomatik birleştirildi:

https://www.incehesap.com/pc-toplam...221,1_21092,1_47355,1_46272,1_43505,1_44665,1 ben böyle bir şey topladım belki hoşunuza gider bütçeyi 240TL aşıyor ama sorun olmaz sanırım
Yani istediğim sisteme çok yakın olmuş ama maalesef 5600xt ile 55--xt arasında yaklaşık 20-30 fps olması beni üzüyor o yüzden en düşük 5600xt ekran kartı olmasını istiyorum. Fiyat çok sorun değil en kötü taksit sayısını artırabilirim.

Top Bottom