Direkt ips>all demek yanlıştır.herkese iyi günler bu konuda tam bir bilgim yok monitörüm va panelmiş bu konuyuda öğrenmek isterim satın alım yaparken faydalı olur diye düşünüyorum
Direkt ips>all demek yanlıştır.
Tam bunu yazmak üzereydim. Çok yanlış bir bakış açısı.bugünde bunu öğrenmiş oldm sanırım yeni monitör alırken ips almam gerekiyor oled pahalı biraz
Bende yan ekran olarak g65b kullanıyorum gayet iş görüyor. Telefon olarak samsungla güzel bir ekosistem yapılabilir belki bende olmadığı için bilmiyorum ama akıllı kalibrasyon özelliği apple ile de çalışıyor.şuan ıps panel laptop kullanıyorum hocam çok fark yaşamam herhalde ya g6 modelıde tv gıbı aynı zamanda kumandası vs de var telefon olarakta samsung s serisi kullanıyorum o yüzden mantıklı gelıyor
genelde fps oynarım oyun olarak hikayeli oynasamda aksiyonlu vs oynadığım için renk vs çok dikkat etmiyorum en iyisi g65b sanırım ya , siyahı siyah gösterme olayı çok cazip gelıyorBende yan ekran olarak g65b kullanıyorum gayet iş görüyor. Telefon olarak samsungla güzel bir ekosistem yapılabilir belki bende olmadığı için bilmiyorum ama akıllı kalibrasyon özelliği apple ile de çalışıyor.
G65B üzmez, tercih ederseniz hayırlı olsun.genelde fps oynarım oyun olarak hikayeli oynasamda aksiyonlu vs oynadığım için renk vs çok dikkat etmiyorum en iyisi g65b sanırım ya , siyahı siyah gösterme olayı çok cazip gelıyor
Va da ghosting olayı duydum şimdide hocam g65b de de çok muG65B üzmez, tercih ederseniz hayırlı olsun.
G65B çoğu ipsden hızlı bir performans veriyor.Va da ghosting olayı duydum şimdide hocam g65b de de çok mu
Kalitelş bir va panel almanı tavsiye ederim renkleri siyahları daha iyi oluyor onlarda yaklaşık 6-7k arası oluyorherkese iyi günler bu konuda tam bir bilgim yok monitörüm va panelmiş bu konuyuda öğrenmek isterim satın alım yaparken faydalı olur diye düşünüyorum