Neler Yeni

Çözüldü✓ Monitörlerimin numaralandırmasını nasıl değiştirebilirim

cbrela

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
aleyna
Merhablar eklediğim görseldeki gibi bir sorunla karşı karşıyayım. normalde en solda ki 3 numaralı monitör ana monitörüm. zaten ana monitör olarakta ayarlı fakat bu sırayı degiştirmek istiyorum. bazen ana monitör olmamasına rağmen 1 numaralı monitör bana sorun çıkartıyor ve hatta her açılışta anakart logosu dikey monitörde gözüküyor. bunları nasıl düzene sokabilirim?
17270512074987393432646876957487.jpg

cbrela

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
aleyna
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
benim birden fazla monitörüm olmadığından bilmiyorum da oradaki 1-2-3 rakamları değiştirilebilyior mu? ortadaki montiöre 2 rakamı verilebiliyorsa denenebilir
sorunu çözdüm. Numaralandırma ekran kartının portlarına göre oluyormuş. ben 4070 kullanıyorum ve 4 tane port var. Dp kablolarını her daim anlamsiz bir şekilde öne atıyor. Eskiden ana monitörüm hdmi ile bağlıydı az önce display port ile bağlayınca 1 numaraya geldi ve bütün sorunum çözüldü.ve ayrıca ilgilendiğiniz için ve cevaplarınız için teşekkür ederim^^!

hamzaersoy

80+ Bronze
sorunu çözdüm. Numaralandırma ekran kartının portlarına göre oluyormuş. ben 4070 kullanıyorum ve 4 tane port var. Dp kablolarını her daim anlamsiz bir şekilde öne atıyor. Eskiden ana monitörüm hdmi ile bağlıydı az önce display port ile bağlayınca 1 numaraya geldi ve bütün sorunum çözüldü.ve ayrıca ilgilendiğiniz için ve cevaplarınız için teşekkür ederim^^!
rica ederim ne güzel

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,063,314
Üyeler
168,923
Son üye
wicalen
Top Bottom