Neler Yeni

Monitorlerin Çerçevesi Nasıl Olmalı?

ibobaran6333

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
432
İsim
ibrahim baran
Arkadaşlar bildiğiniz gibi fps oyunları için monitor araştırıyodum ve Benq Xl2411p almayı karar verdim bi arakdaşıma instadan attım ve bianda şöyle yazdı knk manyakmısın ekrandaki çerçeveler çok kalın şimdi bunu hiç düşünmemiştim o öyle bişey diyince benimde aklıma saçma ve küçğk şeyler çok takılır sabhatandır bunu düşünüyorum fps oyunları oynuyorum beni rahatsız eder mi? çerçevesi yalan yok evet gerçekten çerçevesi kalın sizce fps oyunlardında sıkıntı yaratırmı ince çerçeveli bi monitormu alayım? Lütfen nedenleri ile yazın.

Respiky

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,657
İsim
Mertcan Uysal
Bütçeniz Nekadar?

ibobaran6333

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
432
İsim
ibrahim baran
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

OdinSonThoR

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,329
İsim
Cemal Faruk Koçak
Arkadaşlar bildiğiniz gibi fps oyunları için monitor araştırıyodum ve Benq Xl2411p almayı karar verdim bi arakdaşıma instadan attım ve bianda şöyle yazdı knk manyakmısın ekrandaki çerçeveler çok kalın şimdi bunu hiç düşünmemiştim o öyle bişey diyince benimde aklıma saçma ve küçğk şeyler çok takılır sabhatandır bunu düşünüyorum fps oyunları oynuyorum beni rahatsız eder mi? çerçevesi yalan yok evet gerçekten çerçevesi kalın sizce fps oyunlardında sıkıntı yaratırmı ince çerçeveli bi monitormu alayım? Lütfen nedenleri ile yazın.
hocam 0.5 ms ile 4 ms arasını gözümüz ayıramıyor zaten bence aoc 24 inc ips panel pivot monitörü var onu almanı öneriririm gerçek renk görmek bence daha iyi tn panel laptop kullandım şuan ips panel kullanıyorum gçekten dünya varmış dedirtiyor karar senin yinede

JoKeRsn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
233
İsim
Berat ünlü
Bunu almayı çok istiyordum ama msı g24c4 nasip oldu kısacası başaramadılar abi
Bunu almayı çok istiyordum ama msı g24c4 nasip oldu kısacası başaramadılar abi
Bende var çok iyi monitör
Mesaj otomatik birleştirildi:

Va al bare

ibobaran6333

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
432
İsim
ibrahim baran
hocam 0.5 ms ile 4 ms arasını gözümüz ayıramıyor zaten bence aoc 24 inc ips panel pivot monitörü var onu almanı öneriririm gerçek renk görmek bence daha iyi tn panel laptop kullandım şuan ips panel kullanıyorum gçekten dünya varmış dedirtiyor karar senin yinede
hocam gözle görülmez ama oynanışa etki eder

Ted Mosby

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,757
İsim
Ahmet Baran
Bahsettiği bu galiba

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

Forum istatistikleri

Konular
1,061,100
Üyeler
168,579
Son üye
uirthjmn786
Top Bottom