Neler Yeni

Monitorlerin Çerçevesi Nasıl Olmalı?

ibobaran6333

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
432
İsim
ibrahim baran
arkadaşlar bu arada ben sorum hariç her şeyin cevabını aldım sizce kalın çerceve fps oyunları için sorun yaratırmı

Respiky

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,657
İsim
Mertcan Uysal

Respiky

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,657
İsim
Mertcan Uysal
2 Parmak kalınlığından kastım çerçevesi çok can sıkıcı oyun oynama hevesini kaçırtabiliyor bazen performans kalite kadar tasarımda önemli bence

ibobaran6333

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
432
İsim
ibrahim baran
2 Parmak kalınlığından kastım çerçevesi çok can sıkıcı oyun oynama hevesini kaçırtabiliyor bazen performans kalite kadar tasarımda önemli bence
bilmiyorum benq nün incelemelirnde bilerek öyle yapıldıgı söyleniyor dikkatin oyunun dışına çıkmasın dyiyemilş

J4rvisM

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,189
İsim
Jarvis-M

Saristan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
44
İsim
Mustafa Duhan Durak
Arkadaşlar bildiğiniz gibi fps oyunları için monitor araştırıyodum ve Benq Xl2411p almayı karar verdim bi arakdaşıma instadan attım ve bianda şöyle yazdı knk manyakmısın ekrandaki çerçeveler çok kalın şimdi bunu hiç düşünmemiştim o öyle bişey diyince benimde aklıma saçma ve küçğk şeyler çok takılır sabhatandır bunu düşünüyorum fps oyunları oynuyorum beni rahatsız eder mi? çerçevesi yalan yok evet gerçekten çerçevesi kalın sizce fps oyunlardında sıkıntı yaratırmı ince çerçeveli bi monitormu alayım? Lütfen nedenleri ile yazın.
Bu devir de ips almayanda ne biliyim :D
Aoc24g2u öneririm ben sipariş ettim yolda şuan
Mesaj otomatik birleştirildi:

arkadaşlar bu arada ben sorum hariç her şeyin cevabını aldım sizce kalın çerceve fps oyunları için sorun yaratırmı
Bence yaratır çünkü insan ister istemez estetiğe bakıyor yani en azından ben böyoeyim yani alabiliyorsan ince çerçeve al

T.P.G.

80+ Titanium
hocam gözle görülmez ama oynanışa etki eder
Hemen hemen 2 parmak kalınlığın'da bi TV kullanıyorum hem PC hem ps4 pro 60Hz 8ms 4K gerçekten çok rahatsız ediyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

şu monitöre'de bi göz gezdirebilirsin https://www.akakce.com/monitor/en-u...ll-hd-freesync-oyuncu-u-fiyati,254988577.html
MS nin olayı zaten oynanışa etki edip daha hızlı olmak değil. Ghosting ile alakalı. 1ms olan 24G2U alırsanız ghosting olmaz zaten. Bence IPS bu devirde en mantıklısı.

J4rvisM

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,189
İsim
Jarvis-M
MS nin olayı zaten oynanışa etki edip daha hızlı olmak değil. Ghosting ile alakalı. 1ms olan 24G2U alırsanız ghosting olmaz zaten. Bence IPS bu devirde en mantıklısı.

işte mantıklı biri oynayışa etki eder diyor 0.003 algıladığında beni bul

Top Bottom