Neler Yeni

Monitörü 280hz 140 lara düşüyor

BlueStack

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
88
İsim
Murat bulut
Merhaba arkadaşlar bugün monitör aldım vatandan ayarları kurcalarken attığım foto daki gibi fps moda felan çekecektim oradaki ayarlarda ekranın sağında her saniye hz değişiyor 130 hz 190 hz 140 hz her saniye değişiyor neden böyle sıkıntı mı var acaba monitörü 240 hz çektim ama burada sürekli oynuyor lütfen yardım edin yarın gidip iade mi etsem

cagdascelebi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
785
İsim
Çağdaş ÇELEBİ
Instagram
cagdas_celebi
Steam
cagdascelebi
Twitter
cagdasclbi
Facebook
cagdasclbi
Discord
! 𝓔𝓥𝓘̇𝓝𝓓𝓐𝓡 +𝟮𝟯#0001
Hocam G-SYNC veya Freesync açıksa kapat. Monitör hz değeri fps ile kendini eşitlemeye çalıştığından dolayı bu problemi yaşıyorsun.

BlueStack

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
88
İsim
Murat bulut
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam G-SYNC veya Freesync açıksa kapat. Monitör hz değeri fps ile kendini eşitlemeye çalıştığından dolayı bu problemi yaşıyorsun.
Hocam nasıl kapatacaz
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam sizdede böyle bir problem var mı

cagdascelebi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
785
İsim
Çağdaş ÇELEBİ
Instagram
cagdas_celebi
Steam
cagdascelebi
Twitter
cagdasclbi
Facebook
cagdasclbi
Discord
! 𝓔𝓥𝓘̇𝓝𝓓𝓐𝓡 +𝟮𝟯#0001
Hocam monitör üzerindeki düğmeler ile oynayarak ayarlar kısmından kurcala açıksa kapat.
Nvidia veya amd her ne kullanıyorsan bilgisayardan nvidia denetim masası (ya da amd) ye girip 3d ayarları kısmında gsync olması lazım. Onu kapatırsan sıkıntı kalacağını sanmıyorum.

Hocam nasıl kapatacaz

Hocam sizdede böyle bir problem var mı
Hocam bu problem değil :D öncelikle bu düşünceden çıkın içiniz rahatlasın.
Bu özellik açık olduğunda görüntü yırtılması veya takılması yaşamıyorsunuz. Tabii ki aldığınız fps e göre kendini ayarladığı için monitörünüz 500hz de olsa aldığınız fps 60 ise 60 ile sabitler kendini.

BlueStack

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
88
İsim
Murat bulut
Hocam monitör üzerindeki düğmeler ile oynayarak ayarlar kısmından kurcala açıksa kapat.
Nvidia veya amd her ne kullanıyorsan bilgisayardan nvidia denetim masası (ya da amd) ye girip 3d ayarları kısmında gsync olması lazım. Onu kapatırsan sıkıntı kalacağını sanmıyorum.
Hocam kapattım genel olarak mı boyle adaptive sync kapattım düzeldi bu ne işe yarıyor hiç anlamıyorum monitörden

cagdascelebi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
785
İsim
Çağdaş ÇELEBİ
Instagram
cagdas_celebi
Steam
cagdascelebi
Twitter
cagdasclbi
Facebook
cagdasclbi
Discord
! 𝓔𝓥𝓘̇𝓝𝓓𝓐𝓡 +𝟮𝟯#0001
Hocam kapattım genel olarak mı boyle adaptive sync kapattım düzeldi bu ne işe yarıyor hiç anlamıyorum monitörden
Üstte yazdım hocam :) görüntü yırtılması ve takılmaların önüne geçer. Örneğin oyun oynarken (csgo) birden yön değiştiğinizde görüntüde yırtılma kayma veya takılma oluyorsa kullanabilirsin.

BlueStack

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
88
İsim
Murat bulut
Üstte yazdım hocam :) görüntü yırtılması ve takılmaların önüne geçer. Örneğin oyun oynarken (csgo) birden yön değiştiğinizde görüntüde yırtılma kayma veya takılma oluyorsa kullanabilirsin.
Anladım hocam Tşk siz açık mı yoksa kapalı mı oynuyorsunuz cs go tarzı fps oyunlarını

cagdascelebi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
785
İsim
Çağdaş ÇELEBİ
Instagram
cagdas_celebi
Steam
cagdascelebi
Twitter
cagdasclbi
Facebook
cagdasclbi
Discord
! 𝓔𝓥𝓘̇𝓝𝓓𝓐𝓡 +𝟮𝟯#0001
Anladım hocam Tşk siz açık mı yoksa kapalı mı oynuyorsunuz cs go tarzı fps oyunlarını
Hocam ben kullanmıyorum o özelliği. Görüntüde yırtılma takılma vs yaşamıyorum. (valla gereksiz buluyorum :D )

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
İsmet Karamıklı
freesync yi veya adaptive sync yi kapatmana gerek yok oyunda kaç fps alıyosan o kadar hz alırsın fps in 160-140 lara düşüyorsa hz in de düşmesi normal önüne geçemezsin bunun ama 300fps alıyosanda 300hz olmaz 280 de kalır yani ne kadar çok fps alırsan o kadar çok performans alırsın monitörden

BlueStack

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
88
İsim
Murat bulut
freesync yi veya adaptive sync yi kapatmana gerek yok oyunda kaç fps alıyosan o kadar hz alırsın fps in 160-140 lara düşüyorsa hz in de düşmesi normal önüne geçemezsin bunun ama 300fps alıyosanda 300hz olmaz 280 de kalır yani ne kadar çok fps alırsan o kadar çok performans alırsın monitörden
Oyunlarxa valoda felan 350 550 arası alıyorum ama renk aylarından baktığım zmn 140 200 ilerde ben monitör de sıkıntı var sandım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,034,092
Üyeler
163,946
Son üye
osmanmedia
Top Bottom