- Reaksiyon skoru
- 23
arkadaşlar bana bir duvar aparatı tavsiyesi olan varmı 24 inç mönitor var duvaRA yada masaya sabitlemek istiyorum kullanan varsa bi yazabilirmi eywallah ...
Yanlardan vidaladın mı kanka? Çerçevenin hemen yanından. Bir tanıdığım öyle yapıp beni aramıştı görüntü gitti diye. O güzel hadise aklıma geldi şimdi.arkadaşlar bana bir duvar aparatı tavsiyesi olan varmı 24 inç mönitor var duvaRA yada masaya sabitlemek istiyorum kullanan varsa bi yazabilirmi eywallah ...
Vesa desteği var mı varsa çok rahat bulunur.arkadaşlar bana bir duvar aparatı tavsiyesi olan varmı 24 inç mönitor var duvaRA yada masaya sabitlemek istiyorum kullanan varsa bi yazabilirmi eywallah ...
arkadaşlar bana bir duvar aparatı tavsiyesi olan varmı 24 inç mönitor var duvaRA yada masaya sabitlemek istiyorum kullanan varsa bi yazabilirmi eywallah ...
Şundan bahsediyor sanırım çalışma alanı darmasay sabitlemek derken
abi rahat bbulunurda ben bulamadımVesa desteği var mı varsa çok rahat bulunur.
aynen bunun gibi bişey lazım bana vesa desteği var bu arada şöyle tavsiye bi ürün söylerseniz ya altı çok büyük fare çarpıyor oyun oynarken ben de duvara asmak yada masaya sabitlemek istiyorum
https://prnt.sc/sd78oj buda mönitorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
abi rahat bbulunurda ben bulamadım![]()