Neler Yeni

Monitörü Duvara Sabitleme

Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Mustafa Tosun
Arkadaşlar yeni aldığım masaya monitörümü koyarsam klavyem için yer kalmıyor bunun için monitörü duvara asmak istiyorum monitörün modeli LG UltraGear 24 65R-B idi sanırım.

Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Mustafa Tosun
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
"VESA Desteği Var
VESA Standardı 100x100 mm"
bu standartı destekleyen tüm askı aparatlarını kullanabilirsin
Teşekkür ederim
Mesaj otomatik birleştirildi:

"VESA Desteği Var
VESA Standardı 100x100 mm"
bu standartı destekleyen tüm askı aparatlarını kullanabilirsin
Peki önerebileceğiniz ürün var mıdır

oaK´

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,540
İsim
Olcay akbulut
Arkadaşlar yeni aldığım masaya monitörümü koyarsam klavyem için yer kalmıyor bunun için monitörü duvara asmak istiyorum monitörün modeli LG UltraGear 24 65R-B idi sanırım.
hocam duvar aparatlarını çok önermem çok sabit yer oluyor onların masa yerini değiştirmek istediğiniz sil baştan oluyor her şey monitör kolu almanız daha doğru olur ikinci elde invision mx 400 bakabilirsiniz çok ucuza almıştık

Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Mustafa Tosun
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
hocam duvar aparatlarını çok önermem çok sabit yer oluyor onların masa yerini değiştirmek istediğiniz sil baştan oluyor her şey monitör kolu almanız daha doğru olur ikinci elde invision mx 400 bakabilirsiniz çok ucuza almıştık
Anladığım kadarıyla masaya sabitlenenleri öneriyorsunuz hocam ben onları da düşünmüştüm ve onlardan da alabilirim

Trifact

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,559
İsim
Yusuf
monitör masa askı aparatı al duvarla hiç uğraşma. tavsiyem

Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Mustafa Tosun
Ben kararımı verdim arkadaşlar e sporlarcular gibi klavyeyi arkasında kullanacağım genel olarak :D zaten R6 vs oynuyorum genelde

KasapBey

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
911
İsim
Kasap Bey
İlgilendiği Kategoriler
Grafik tasarım.
Top Bottom