Monitörü Duvara Sabitleme

Reaksiyon skoru
6
Arkadaşlar yeni aldığım masaya monitörümü koyarsam klavyem için yer kalmıyor bunun için monitörü duvara asmak istiyorum monitörün modeli LG UltraGear 24 65R-B idi sanırım.

"VESA Desteği Var
VESA Standardı 100x100 mm"
bu standartı destekleyen tüm askı aparatlarını kullanabilirsin
Teşekkür ederim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

"VESA Desteği Var
VESA Standardı 100x100 mm"
bu standartı destekleyen tüm askı aparatlarını kullanabilirsin
Peki önerebileceğiniz ürün var mıdır

Arkadaşlar yeni aldığım masaya monitörümü koyarsam klavyem için yer kalmıyor bunun için monitörü duvara asmak istiyorum monitörün modeli LG UltraGear 24 65R-B idi sanırım.
hocam duvar aparatlarını çok önermem çok sabit yer oluyor onların masa yerini değiştirmek istediğiniz sil baştan oluyor her şey monitör kolu almanız daha doğru olur ikinci elde invision mx 400 bakabilirsiniz çok ucuza almıştık

hocam duvar aparatlarını çok önermem çok sabit yer oluyor onların masa yerini değiştirmek istediğiniz sil baştan oluyor her şey monitör kolu almanız daha doğru olur ikinci elde invision mx 400 bakabilirsiniz çok ucuza almıştık
Anladığım kadarıyla masaya sabitlenenleri öneriyorsunuz hocam ben onları da düşünmüştüm ve onlardan da alabilirim

monitör masa askı aparatı al duvarla hiç uğraşma. tavsiyem

Ben kararımı verdim arkadaşlar e sporlarcular gibi klavyeyi arkasında kullanacağım genel olarak :D zaten R6 vs oynuyorum genelde

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,523
Üyeler
190,760
Son üye
ömer45
Geri