Mustavo Fring
80+
- Reaksiyon skoru
- 6
Arkadaşlar yeni aldığım masaya monitörümü koyarsam klavyem için yer kalmıyor bunun için monitörü duvara asmak istiyorum monitörün modeli LG UltraGear 24 65R-B idi sanırım.
Teşekkür ederim"VESA Desteği Var
VESA Standardı 100x100 mm"
bu standartı destekleyen tüm askı aparatlarını kullanabilirsin
Peki önerebileceğiniz ürün var mıdır"VESA Desteği Var
hocam duvar aparatlarını çok önermem çok sabit yer oluyor onların masa yerini değiştirmek istediğiniz sil baştan oluyor her şey monitör kolu almanız daha doğru olur ikinci elde invision mx 400 bakabilirsiniz çok ucuza almıştıkArkadaşlar yeni aldığım masaya monitörümü koyarsam klavyem için yer kalmıyor bunun için monitörü duvara asmak istiyorum monitörün modeli LG UltraGear 24 65R-B idi sanırım.
Anladığım kadarıyla masaya sabitlenenleri öneriyorsunuz hocam ben onları da düşünmüştüm ve onlardan da alabilirimhocam duvar aparatlarını çok önermem çok sabit yer oluyor onların masa yerini değiştirmek istediğiniz sil baştan oluyor her şey monitör kolu almanız daha doğru olur ikinci elde invision mx 400 bakabilirsiniz çok ucuza almıştık
monitör masa askı aparatı al duvarla hiç uğraşma. tavsiyemArkadaşlar yeni aldığım masaya monitörümü koyarsam klavyem için yer kalmıyor bunun için monitörü duvara asmak istiyorum monitörün modeli LG UltraGear 24 65R-B idi sanırım.
teşekkür ederim tavsiyeniz içinmonitör masa askı aparatı al duvarla hiç uğraşma. tavsiyem
bende duvara monteleyim dedim pişman oldum çünkü masanın yerine değiştirdiğinde duvarda değişmen gerekiyorteşekkür ederim tavsiyeniz için
Peki samsung odyssey g3 de varmıdır bu ?"VESA Desteği Var
VarPeki samsung odyssey g3 de varmıdır bu ?