Yardım Monitörü hangi siteden almalıyım ?

Reaksiyon skoru
62
Arkadaşlar almak istediğim bir monitör var ve hangi siteden almak konusunda kararsız kaldım.
Trendyol
PTT AVM
Morhipo
Çiçek Sepeti
Amazon.tr
gittigidiyor
Hepsiburada
N11
Satıcılar aynı sizce nereden almalıyım? Bu soruyu sorma sebebim ürünü aldığımda ölü pixel vs. çıkarsa sorunumu hiç söylemeden beğenmedim deyip iade edebileceğim bir site arıyorum yani kutuyu açtınız artık iade olmaz vs. gibi söylemlerde bulunmayacak bir site olsun.
NOT: Fiyat farkı çok yok zaten erken gelip gelmemesi de benim için çok sorun değil. Geç olsun güç olmasıncıyım biraz 😅.

Arkadaşlar almak istediğim bir monitör var ve hangi siteden almak konusunda kararsız kaldım.
Trendyol
PTT AVM
Morhipo
Çiçek Sepeti
Amazon.tr
gittigidiyor
Hepsiburada
N11
Satıcılar aynı sizce nereden almalıyım? Bu soruyu sorma sebebim ürünü aldığımda ölü pixel vs. çıkarsa sorunumu hiç söylemeden beğenmedim deyip iade edebileceğim bir site arıyorum yani kutuyu açtınız artık iade olmaz vs. gibi söylemlerde bulunmayacak bir site olsun.
NOT: Fiyat farkı çok yok zaten erken gelip gelmemesi de benim için çok sorun değil. Geç olsun güç olmasıncıyım biraz 😅.
hepsi burada veya amazondan al ucuzssa

Trendyol
PTT AVM
Morhipo
Çiçek Sepeti
Amazon.tr
gittigidiyor
Hepsiburada
N11
Ben en cok trendyoldan alısveris yapıyorum amazon trendyol veya hepsi buradadan almanı tercih ederim:)

Ürün vatan gibi teknoloji mağazalarında varsa en iyisi gidip görüp öyle almak

Hocam fiyat önemli değil. Dediğim gibi sadece üründe ölü pixel çıkarsa beğenmedim deyip. Direkt iade edebileceğim bir site istiyorum. Yani bu ürünün kutusu açılmış diye iade almayan sorun firmalardan olsun istemiyorum.
Hepsiburada da iadeyi evinden alıyorlar bir de 50tl indiirm ve kargo bedava kampanyası var ucuzsa al diğerlerine göre

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,185,704
Üyeler
188,150
Son üye
syntysadd
Geri