Monitörünüz desteklemiyor ise artıramazsınız.Merhaba arkadaşlar az önce monitörüm geldi ama benim pcim olmadığı için laptopu bağladım laptopumum ekranı 60hz ben ayarlara girdiğimde 144hz yapamıyorum bunun çözümü var mı?
Hangi kabloyu kullanıyorsunuz ? Laptop modeli nedir ?monitörüm 144hz
Laptop'a hangi kablo ile bağladınız?monitörüm 144hz
2 gün sonraMerhaba arkadaşlar az önce monitörüm geldi ama benim pcim olmadığı için laptopu bağladım laptopumum ekranı 60hz ben ayarlara girdiğimde 144hz yapamıyorum bunun çözümü var mı?
kutunun içinden çıkan hdmi kablosu ile yanlış hatırlamıyorsam 2.0 Laptop modelini bilmiyorum 5-6 yıllıkHangi kabloyu kullanıyorsunuz ? Laptop modeli nedir ?
Laptop'a hangi kablo ile bağladınız?
kutunun içinden çıkan hdmi kablosu ile yanlış hatırlamıyorsam 2.0
komik değildi2 gün sonra
:144hz monitörü 240hx yapma
HDMI 2.0 120 HZ destekler en fazla, ayarları harici monitör için seçtiğinize emin misiniz ?kutunun içinden çıkan hdmi kablosu ile yanlış hatırlamıyorsam 2.0 Laptop modelini bilmiyorum 5-6 yıllık
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hocam intel HD 620 kaç hz destekliyor 144hz monitör vardaHDMI 2.0 120 HZ destekler en fazla, ayarları harici monitör için seçtiğinize emin misiniz ?
O GPU ile 144 HZ performansı alacağınız CS 1.6 var heralde.Hocam intel HD 620 kaç hz destekliyor 144hz monitör varda
Hocam neden 144 HZ monitör aldınız böyle güçsüz bir laptopa ?Ben hiç ayar yapmadım direk kurdum sonra 144 yapmaya çalışınca en yüksek 60hz gösterdi