4K ayarlarsınız ama görüntüyü 1080p verir.Arkadaşlar monitörüm 1080p ama oyun ayarlarında 4k ya ayarlıyabiliyorum neden?
Oyunda out of range hatası olur 1080p ise 4k yapamassinizArkadaşlar monitörüm 1080p ama oyun ayarlarında 4k ya ayarlıyabiliyorum neden?
Yaparsınız.Oyunda out of range hatası olur 1080p ise 4k yapamassiniz
O zaman herkes 1080p monitör alsın 4k çeksin böyle bişey olur mu sizce evt 4k alır fakat oyunda veya ana ekranda out of range hatası alacaktırYaparsınız.
Yok öyle bir şey. Dediğim şey 4K olarak çıkar fakat renderlanınca monitör kalitesine senkronize olur, böylece darboğaz sorunu yaşayanların sorunu kısmen çözülmüş olur. Dediğinle benim dediğim arasında bağlantı yok.O zaman herkes 1080p monitör alsın 4k çeksin böyle bişey olur mu sizce evt 4k alır fakat oyunda veya ana ekranda out of range hatası alacaktır
Ama haksızlık bende kıyak istiyomm (!)Yanlışlıkla 4k panel koymuş olabilirler.
Hocam gülmüşsün ama yani 1600af ler 8 çekirdekli çıkıyorsa bu niye olmasın yani. Olur mu olur yani.Ama haksızlık bende kıyak istiyomm (!)
Aaa haklısın aslında ben onu düşünmemiştim.Hocam gülmüşsün ama yani 1600af ler 8 çekirdekli çıkıyorsa bu niye olmasın yani. Olur mu olur yani.