hocam birde input lag ne oluyor yani açtıgım zaman input lag mı oluyor cs2 deKral tercih meselesi ya diğer arkadaşlar açmayı tercih etmiş mesela ben gecikme olmaması için açmıyorum bu arada monitörü 280hzde kullan bir zararı olmaz
hocam birde input lag ne oluyor yani açtıgım zaman input lag mı oluyor cs2 deKral tercih meselesi ya diğer arkadaşlar açmayı tercih etmiş mesela ben gecikme olmaması için açmıyorum bu arada monitörü 280hzde kullan bir zararı olmaz
Evet fare gecikiyor biraz ama çok kötü değilhocam birde input lag ne oluyor yani açtıgım zaman input lag mı oluyor cs2 de
hocam berkin ekranı çok iyi nasıl aynısını yapabilirim oyun akıyor resmen bende 350 400 fps var ama böyle akmıyor oyun ne ile alakalıEvet fare gecikiyor biraz ama çok kötü değil
E-spor oyunlarında açmıyorum ben
Psikolojik muhtemelen bence hiç zaman harcama ayar videoları izlemekle(adamın sistemi çok daha güçlüdür zaten)hocam berkin ekranı çok iyi nasıl aynısını yapabilirim oyun akıyor resmen bende 350 400 fps var ama böyle akmıyor oyun ne ile alakalı
Ben aynı işlemci ile sabit 250 alabiliyorum ölüm maçı hariçBende de aynı işlemci ekran kartı var sabit 280 alabiliyormusun?
fark etmedim ortalama 250 500 arası alıyorumBende de aynı işlemci ekran kartı var sabit 280 alabiliyormusun?