Neler Yeni

Yardım MONİTÖRÜM BOZULDU YARDIM EDEBİLİR MİSİNİZ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
bulut chevor
Monitör: ASUS TUF GAMİNG VG249Q1A
Merhaba yaklaşık 2 haftadır monitör ekranının üst kısmında 2 cm boyutunda enden ene bir bozulma vardı. Bugün itibariyle ekran tamamen bozuldu ve böyle bir görüntü var. Ara sıra görüntü çok az bir şekilde gelip gidiyor ve hiç bir şey göremiyor yapamıyorum. Bu sorun sizce nedir ve halledilir mi. Tam olarak 1 yıl 4 aydır kullanıyorum ve böyle bir sorunla karşılaştım. Garantisi devam ediyor. Böyle bir sorun yaşamış ve çözüm sürecini anlatabilecek birisi varsa yardımcı olmasını isterim.

Ayrıca ASUS servise gönderebilmem için fatura yeterli mi. Çünkü garanti belgesi gönderilmemiş.

Yardımcı olanlara şimdiden teşekkür ederim.
bozukekran.jpg

*o7*

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
o7
Ürünü nerden aldıysan oraya göndermen gerekiyor ben Media Markt ile alışveriş yapmıştım ve üründe bu şekil pixsel sorun olmuştu bana o üründen aynısı üretimde yoktu ve bir üst modelini verdiler bu arada faturam vardı garanti belgesine gerek duymuyor orası aldığına dair kayıt varsa yeterli onlar sistemden kontrol ediyor şimdiden geçmiş olsun
Monitör: ASUS TUF GAMİNG VG249Q1A
Merhaba yaklaşık 2 haftadır monitör ekranının üst kısmında 2 cm boyutunda enden ene bir bozulma vardı. Bugün itibariyle ekran tamamen bozuldu ve böyle bir görüntü var. Ara sıra görüntü çok az bir şekilde gelip gidiyor ve hiç bir şey göremiyor yapamıyorum. Bu sorun sizce nedir ve halledilir mi. Tam olarak 1 yıl 4 aydır kullanıyorum ve böyle bir sorunla karşılaştım. Garantisi devam ediyor. Böyle bir sorun yaşamış ve çözüm sürecini anlatabilecek birisi varsa yardımcı olmasını isterim.

Ayrıca ASUS servise gönderebilmem için fatura yeterli mi. Çünkü garanti belgesi gönderilmemiş.

Yardımcı olanlara şimdiden teşekkür ederim.Alıntıyı görüntüle

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
bulut chevor
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Teşekkür ederim ben hepsiburada üzerinden Asusun kendisinden almadım böyle distribütör gibi birinden aldım servis için ona gönderilir mi sence? Asusun servis formunu doldurdum zaten onlardan da bilgi bekliyorum şu an zaten

ConquerorXIV

80+ Gold
Teşekkür ederim ben hepsiburada üzerinden Asusun kendisinden almadım böyle distribütör gibi birinden aldım servis için ona gönderilir mi sence? Asusun servis formunu doldurdum zaten onlardan da bilgi bekliyorum şu an zaten
Müsteri hizmetlerini arayip sorgula

ConquerorXIV

80+ Gold
İletişime geçtiler teknik servise gönderilmesini istiyorlar teknik servisi araştırdım SMS InfoComm diye bir yer. Baya mağdur olan var ama güvenmekten başka yapacak bir şey yok :)
Msi da öyle göndermekten başka çare yok ama monitörün durumunu gösteren bir video çek nolur nolmaz

KaraKartall

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
630
İsim
Emre Altun
İletişime geçtiler teknik servise gönderilmesini istiyorlar teknik servisi araştırdım SMS InfoComm diye bir yer. Baya mağdur olan var ama güvenmekten başka yapacak bir şey yok :)
Ekran tamamen gitmiş zaten belli. Buna da sağlam raporu vermezler heralde

Adriatique

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Kullandığı panel kaynaklı kronik bir sorun olabilir. Bu modelin paneli değişmişti yeni kullanılan panelin LC238LF1F olduğunu düşünüyordum (24G2U'da bulunan) bu panelin kronik sıkıntısı ile aynı sorunu yaşıyorsunuz. Servise gönderip panel değişimi ya da ürün değişimi talep etmeniz gerekmekte.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,067,187
Üyeler
169,545
Son üye
s2bilge
Top Bottom