Neler Yeni

Monitörüm kapanıp geri geliyor YARDIM!!

Yasin / EsquaReD

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,016
İsim
Yasin
Merhaba arkadaşlar,

Benim bilgisayarımda ki sorun monitörüm kendi kendine kapanıp açılıyor. Bu neyden kaynaklı olabilir. Aygıt yöneticisinde ekran kartım gözüküyor fakat görev yöneticisinde gözükmüyor.

Monitörümü ekran kartına Vga to Dvi dönüştürücüsü ile bağlıyorum. Sizce ekranımın gidip gelmesi neyden kaynaklı oluyor??

!ROGStrix!

80+ Platinum
En İyi Cevap
7
Merhaba arkadaşlar,

Benim bilgisayarımda ki sorun monitörüm kendi kendine kapanıp açılıyor. Bu neyden kaynaklı olabilir. Aygıt yöneticisinde ekran kartım gözüküyor fakat görev yöneticisinde gözükmüyor.

Monitörümü ekran kartına Vga to Dvi dönüştürücüsü ile bağlıyorum. Sizce ekranımın gidip gelmesi neyden kaynaklı oluyor??
Temazsizlik olabilir

cLarq

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Kapanıyor derken
oyuna girip cıkarken alt yaparken mi kaç saniyelik kapanıyor yoksa anlık mı kapanıyor yoksa siyah ekranamı düşüyor detayı bilgi verirmisin.

Yasin / EsquaReD

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,016
İsim
Yasin
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kapanıyor derken
oyuna girip cıkarken alt yaparken mi kaç saniyelik kapanıyor yoksa anlık mı kapanıyor yoksa siyah ekranamı düşüyor detayı bilgi verirmisin.
Kendi kendine gidip geliyor sürekli arka arkaya 2 saniye ekran gidiyor siyah oluyor sonra geliyor 1 saniye sonra yine gidiyor. Ne zaman kapanacağı belli olmuyor LOL e giriyorum birden ekran gidip gelmeye başlıyor. Bazen masaüstünde de gidiyor. Ama anakarta onboard üzerinden dönüştürücüsüz bağladığım zaman hiç gitmiyor ekran. Ne olabilir sence ??

cLarq

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Kendi kendine gidip geliyor sürekli arka arkaya 2 saniye ekran gidiyor siyah oluyor sonra geliyor 1 saniye sonra yine gidiyor. Ne zaman kapanacağı belli olmuyor LOL e giriyorum birden ekran gidip gelmeye başlıyor. Bazen masaüstünde de gidiyor. Ama anakarta onboard üzerinden dönüştürücüsüz bağladığım zaman hiç gitmiyor ekran. Ne olabilir sence ??
Sorun ekran kartında olabilir diyemem belki psu dada olabilir yetmediği için sistem özellikerini yaz
forumda daha bilgili birisi cıkart bir çözüm üretir belki.

Yasin / EsquaReD

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,016
İsim
Yasin
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Sorun ekran kartında olabilir diyemem belki psu dada olabilir yetmediği için sistem özellikerini yaz
forumda daha bilgili birisi cıkart bir çözüm üretir belki.
İşlemci amd athlon x2 240 çok eski bir işlemci
Ekran kartı ati radeon hd5700 series
6gb ram var
hdd var
anakart Asus M4N68T-M V2
Psunun kaç watt olduğunu bilmiyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,048,032
Üyeler