Monitörüm Kendini Kapatıyor Kasa Çalışmaya Devam Ediyor

kerm2

80+
Reaksiyon skoru
0
Anakartımı değiştikten sonra format atmadan bilgisayarımı kullanmaya başladım. Bütün oyunlarda sorunsuz çalışırken rdr2 oynarken monitör kendini kapatıyor oyun sesleri geliyor kasadaki fanlar daha hızlı çalışmaya başlıyor. Çözümünü bulamadım eskiden sorunsuz oynadığım kasada anakart değişince ne oldu bilemiyorum. Isınma problemi yok ısınmadan kaynaklı değildi ekran kartı 65 derece falan monitörün kablolarıyla alakası da yok hepsi sağlam.
i5 3470
rx460 4gb
8 gb ram

Anakartımı değiştikten sonra format atmadan bilgisayarımı kullanmaya başladım. Bütün oyunlarda sorunsuz çalışırken rdr2 oynarken monitör kendini kapatıyor oyun sesleri geliyor kasadaki fanlar daha hızlı çalışmaya başlıyor. Çözümünü bulamadım eskiden sorunsuz oynadığım kasada anakart değişince ne oldu bilemiyorum. Isınma problemi yok ısınmadan kaynaklı değildi ekran kartı 65 derece falan monitörün kablolarıyla alakası da yok hepsi sağlam.
i5 3470
rx460 4gb
8 gb ram
Güç yetmediğinde oluyor muhtemelen psu kaç w
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

i5 3470
rx460 4gb
8 gb ram
Mesela bizim fişe bir alet takıncada aynı sorun oluyor o yüzden çoğaltıcı ile kullanıyorum

p
Güç kaynağı 300 w ama monitör kapanmıyor sinyal yok yazıyor görüntü gidiyor,ama güç ışığı hala açık elektriği kesilmiyor

300 w güç kaynağı ama eski anakart ile sorunsuz oynuyordum aynı güç kaynağı aynı şeyGüç yetmediğinde oluyor muhtemelen psu kaç w

Mesela bizim fişe bir alet takıncada aynı sorun oluyor o yüzden çoğaltıcı ile kullanıy

Geri