Monitörüm kırıldı öneri verebilirmisiniz

Arkadaşlar normalde KTC nin 180hz overclock ile 200hz olabilen bi monitörünü kullanıyordum. Dün su almak için kalkarken terliğim kaydı ve elimdede fare olduğundan tutunurken monitöre vurdu ve sağ taraf içten kırıldı tamirine baktım ama bi türlü bulamadım garantisi var ama bir işe yarayacağını sanmıyorum sizce ne yapmalıyım
hocam sana nacizade bir önerim var yeni aldım bende fiyatına göre en iyi kulaklık diyebilirim havit 2002e pro trendyolda fiyat hatalandırması-stok bitirmek için 700tlye satılıyor normalde piyasası 1300-1700 arası bass-mikrofon kalitesi cidden mükemmel bu kulaklığı alıp bütçene 500tl daha ekleyip monitörü daha iyi alabilirsin

hocam sana nacizade bir önerim var yeni aldım bende fiyatına göre en iyi kulaklık diyebilirim havit 2002e pro trendyolda fiyat hatalandırması-stok bitirmek için 700tlye satılıyor normalde piyasası 1300-1700 arası bass-mikrofon kalitesi cidden mükemmel bu kulaklığı alıp bütçene 500tl daha ekleyip monitörü daha iyi alabilirsin
hocam nasıl biraz bahseder misiniz mikrofon kalitesi vesaire mesela mikrofonu havit h2002p den iyi mi bende onu almayı düşünüyorum o yüzden biraz bahsederseniz sevinirim

1000TL olmuş
Tamam tamam trendyolda değil hepsiburadada 750TL iyi gibi gerçekten bunu alıp monitöreme bütçe ayırsam

eğer hem kulaklık hemde monitör almak istersen 5k bütçede en kapsamlı monitör bu pivot-renk doğruluğu-malzeme kalitesi olarak
mikrofonun aynı olması lazım 2002p ile sürücüsü 50-53(hangisi hatırlamıyorum) 2002e proda ise 60mm istersen dc ekle bir ses testi yapalım

hocam 7.1 nasıl herhangi bir sorun vesaire varmı

eğer hem kulaklık hemde monitör almak istersen 5k bütçede en kapsamlı monitör bu pivot-renk doğruluğu-malzeme kalitesi olarak
mikrofonun aynı olması lazım 2002p ile sürücüsü 50-53(hangisi hatırlamıyorum) 2002e proda ise 60mm istersen dc ekle bir ses testi yapalım
hocam dc hesabım yok bu kapanma olaylarından sonra hesabım silinmiş nasıl olduysa bende sonra daha açmadım h2002p ile aynıysa fiyat gayet iyi sağolun

hocam 7.1 nasıl herhangi bir sorun vesaire varmı
hocam jak olduğu için anakartın ses kartını kullanıyor
kulaklığın kendi 7.1i yok ama anakartımdaki ses kartında var bu nedenle 7.1 destekliyor basslar çok kaliteli ve net sürücü
1759234652361.webp

bunun büyüklüğü oluyor ne kadar büyükse bass yüksekliği o kadar artar
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hocam dc hesabım yok bu kapanma olaylarından sonra hesabım silinmiş nasıl olduysa bende sonra daha açmadım ma h2002p ile aynıysa fiyat gayet iyi sağolun tekrardan
hocam şimdi baktım tekrar modele 2002pden daha iyi mikrofonu arkadaşımda var bu kulaklık ondaki mikrofonda dip ses var(çok fazla) ya da mikrofon kötü
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

kulaklık olarak rahatlıkla alabilirsin bunu monitörde 27' bence 24den çok daha iyi video-film izlerken hikayeli oyunlarda çok daha fazla keyif veriyor bende vg279ql3a kullanıyorum durup dururken ekranda çizgiler çıktı bende servise vericem bu hafta
24ün + yönleri sadece fps oyunları oynarken ekrana yapışarak oynamak desem yanlış söylemiş olmam

Son düzenleme:
hocam jak olduğu için anakartın ses kartını kullanıyor
kulaklığın kendi 7.1i yok ama anakartımdaki ses kartında var bu nedenle 7.1 destekliyor basslar çok kaliteli ve net sürücü Alıntıyı görüntüle
bunun büyüklüğü oluyor ne kadar büyükse bass yüksekliği o kadar artar
o zaman sıkıntı işte hocam anakartdaki ses kartının içindeki solisyon mudur nedir artık bilmiyorum siyah bir sıvı aktı oda kanalları tıkamış herhalde çalışmıyor hemde bunun üstüne kasadaki jak girişleride çalışmıyor bunun yüzünden yeni kulaklık arıyordum şuan jak usb dönüştürücü ile kullanıyorum buda ses kalitesini bozuyor birde arada cızırtı yapıyor ses yükseldiğinde vesaire neyse fiyatı güzeldi dedim altından kaliteli bir şey çıkarmı h2002p alıcam tekrardan sağolun

o zaman sıkıntı işte hocam anakartdaki ses kartının içindeki solisyon mudur nedir artık bilmiyorum siyah bir sıvı aktı oda kanalları tıkamış herhalde çalışmıyor hemde bunun üstüne kasadaki jak girişleride çalışmıyor bunun yüzünden yeni kulaklık arıyordum şuan jak usb dönüştürücü ile kullanıyorum buda ses kalitesini bozuyor birde arada cızırtı yapıyor ses yükseldiğinde vesaire neyse fiyatı güzeldi dedim altından kaliteli bir şey çıkarmı h2002p alıcam tekrardan sağolun
7.1 çokta önemli değil ama siz bilirsiniz son karar sizin

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,702
Üyeler
183,880
Son üye
Ranforth
Geri