Arkadaki rafı komple sökebilrsin.Valla masayı değiştirmek son çare var mı bir fikri olan?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Alıntıyı görüntüle
Sen hiç bilmiyorsun bizim muhabbetleri HAHAJKDSFOPJCanım istedi
B-bu arada yan çar? Ban geliyor....
Oyş hocam çok pahalı elde avuçta ne varsa yatırdım zaten klavye alacak para kalmadı.Knk 800 900 liraya oyuncu masaları var bence alabilirsin
Bilmemem normal.Sen hiç bilmiyorsun bizim muhabbetleri HAHAJKDSFOPJ
Yan çar şakası da Monster al şakası da aramızdaki küçük şakalar
Yok bir şey demedim, o an güldüğüm için random attım aşağılamak için değil kiBilmemem normal.
Yukarıdaki rafı biraz üste al
Raf işe yarıyor ama marangozda yukarıya taşıtmak benim de aklıma geldi. Ama bununla uğraşacak marangoz acaba var mıdır çarşıya çıkıp sormak lazım.Arkadaki rafı komple sökebilrsin.
Üstteki rafı sökebiliyor musun?Valla masayı değiştirmek son çare var mı bir fikri olan?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Alıntıyı görüntüle
Sökülüyor ama koyacak yer yok oranın da bir fotoğrafını çekeyim.Üstteki rafı sökebiliyor musun?
Basit işlem. Baban falan da yapabilir. Sadece 4 tane delik açacak sonra rafı tutan parçaları monte edecek.Raf işe yarıyor ama marangozda yukarıya taşıtmak benim de aklıma geldi. Ama bununla uğraşacak marangoz acaba var mıdır çarşıya çıkıp sormak lazım.
Sol taraftaki dolap yüzünden teee en üstten delmek lazım babam gelsin işten bir bakalım onunla.Basit işlem. Baban falan da yapabilir. Sadece 4 tane delik açacak sonra rafı tutan parçaları monte edecek.
Aynı masa kardeşimde var gördüğüm en kötü masa sanırım acilen satabiliyorsan satSol taraftaki dolap yüzünden teee en üstten delmek lazım babam gelsin işten bir bakalım onunla.