Neler Yeni

Yardım Monitörüm sarardı...

Kyuten

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
51
İsim
Shimazu
Dün birden bire monitörüm sarardı. Beyazları sarı gibi görüyorum. Her türlü ayarı denedim olmuyor. Ekran kartında sorun olduğunu sanmam, sorun monitörde. Ayrıca sağ kenarında bir şerit beyaz kaldı sadece. Geri kalan hey yeri sarardı, krem rengi tarzı bir şey oldu. Yardım edin lütfen.

halil22

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
50
İsim
halil kaan
Dün birden bire monitörüm sarardı. Beyazları sarı gibi görüyorum. Her türlü ayarı denedim olmuyor. Ekran kartında sorun olduğunu sanmam, sorun monitörde. Ayrıca sağ kenarında bir şerit beyaz kaldı sadece. Geri kalan hey yeri sarardı, krem rengi tarzı bir şey oldu. Yardım edin lütfen.
sarı ekran problemi olmuş sarılık fazla değilse garanti işlem yapmadan geri yollar fotoğraf atarsanız daha iyi olur

halil22

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
50
İsim
halil kaan
kendiliğinden geçen bir şey değil maalesef garanti devam ediyorsa gönderin sarılık üst seviye ise değişimi yapılır
Mesaj otomatik birleştirildi:

onboard dan görüntü alabiliyorsan bakar mısın

Son düzenleme:

Kyuten

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
51
İsim
Shimazu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
kendiliğinden geçen bir şey değil maalesef garanti devam ediyorsa gönderin sarılık üst seviye ise değişimi yapılır

onboard dan görüntü alabiliyorsan bakar mısın
hayır alamıyorum, farklı bir girişe taktım yine aynısı oldu, zaten ekran kartından olsa sağ tarafı beyaz kalmaz

sarı ekran problemi olmuş sarılık fazla değilse garanti işlem yapmadan geri yollar fotoğraf atarsanız daha iyi olur
atayım

sarı ekran problemi olmuş sarılık fazla değilse garanti işlem yapmadan geri y
8e87accd-8260-4632-84b0-47d09c9537e6.jpg
ollar fotoğraf atarsanız daha iyi olur
Bu şekilde, Burdan çok belli olmuyor ama sol şerit beyaz, sağ taraf ise sararmış durumda.

halil22

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
50
İsim
halil kaan
hayır alamıyorum, farklı bir girişe taktım yine aynısı oldu, zaten ekran kartından olsa sağ tarafı beyaz kalmaz

atayım

Bu şekilde, Burdan çok belli olmuyor ama sol şerit beyaz, sağ taraf ise sararmış durumda.
dediğin gibi fotoğraftan pek bir şey anlaşılmıyor renk ayarı yapabilirsin ekran kartının denetim masasından

Kyuten

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
51
İsim
Shimazu
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,037,665