Işık sızması. Garantisi varsa gönder.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Işık Sızması Testi
Ekran ışık sızması testi ile monitörünüzün ışık sızdırma problemlerini hızlıca tespit edin.tpc.net.tr
Şuraya girip test eder misin? Sonucu da net bir şekilde buraya atarsın telefonundan çekip.
alalı oldu biraz ya 2 3 ay olduTamam ışık sızması kardeşim bu. Senlik bir şey yok, ürünle alakalı. Ürünün garantisi duruyorsa gönder.
Ulan millet ışık sızması ve ölü piksel korkusundan garip garip markalar almaz, MSI'da çıkan ışık sızmasına bak.![]()
bu kadar yoktu ya bu aralar böyle olmaya basladı gamepower almıstım ısık sızması cok diye iade ettim msi aldım buda ayniTamam ışık sızması kardeşim bu. Senlik bir şey yok, ürünle alakalı. Ürünün garantisi duruyorsa gönder.
Ulan millet ışık sızması ve ölü piksel korkusundan garip garip markalar almaz, MSI'da çıkan ışık sızmasına bak.![]()
alalı oldu biraz ya 2 3 ay oldu
bu kadar yoktu ya bu aralar böyle olmaya basladı gamepower almıstım ısık sızması cok diye iade ettim msi aldım buda ayni
bu kadar yoktu ya bu aralar böyle olmaya basladı gamepower almıstım ısık sızması cok diye iade ettim msi aldım buda ayni
teşekkür ederim yardım icin