Yardım Monitörüm Titriyor Oyunlarda!

-TheLosT

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
466
Arkadaşlar genellikle oyunlarda yapıyor. Oyuna girince ekranım titriyor CS:GO da yaşıyorum genelde ve diğer oyunlarda nadiren ya yaşıyorum yada sorun olmuyor. Sorun nedir sizce ? Monitörle ilgili bir sorun olabilirmi ? Monitörüm : Asus VW193D 60 Hz 19" monitör. Yardımcı olursanız sevinirim. Monitörümü HDMI-VGA dönüştürücüsü ile kullanmaktayım monitörümün HDMI girişi yok.

ona yırtılma deniyor
Dediğim olay o değil, yırtılmanın ne demek olduğunu biliyorum. Oyunum sağa sola sürekli bir şekilde mesafesiz titriyor. Titriyor yani kısacası 1024 e çekince çözünürlüğü sorunum çözüldü ama 1280 vesaire alınca sorun devam ediyor.

Arkadaşlar genellikle oyunlarda yapıyor. Oyuna girince ekranım titriyor CS:GO da yaşıyorum genelde ve diğer oyunlarda nadiren ya yaşıyorum yada sorun olmuyor. Sorun nedir sizce ? Monitörle ilgili bir sorun olabilirmi ? Monitörüm : Asus VW193D 60 Hz 19" monitör. Yardımcı olursanız sevinirim. Monitörümü HDMI-VGA dönüştürücüsü ile kullanmaktayım monitörümün HDMI girişi yok.
Monitörün 144hz ise ve sen 80-90 FPS alıyorsan titreme gerçekleşir bende de oluyor maalesef

son çözüm vsync açmak yırtılmalara karşı

Vsync açmak istemiyorum ama açık olan oyunlarda herhangi bir sorun yaşamadım. Bu sorun hangi bileşen yüzünden oluyor olabilir ?
V-Sync'yi açarak CS:GO'yu test eder misin? Yüksek FPS aldığınız için 60 Hz monitörde yırtılma oluyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,201,372
Üyeler
190,904
Son üye
kralinyo54
Geri