Monitörün nemonitörümde böyle cisgiler var en soldan en sağ kadar sebei nedir
garantin bittiyse geçmiş olsun garanti varsa para iadesi yaparlarmonitörümde böyle cisgiler var en soldan en sağ kadar sebei nedir
bendede msi vardı g27qprf e2 tarzı bişeydi unuttum ondada oldu aynısı dikey oldu bende nedenini bilmiyom bende bi sabah kalktım böyleydisorun ne ki . zaten yazın kurtulucam bundan da giderek artıyo bu cizgiler sebebini aanlamadım birkaaç aydır var
ekran kartından kaynaklı olmasında. hani bende monitörü hiçbir yere vurmuyorum parlaklığı neredeyse minimumda kullanıyorum zorlamıyorum niye oluyo böylebendede msi vardı g27qprf e2 tarzı bişeydi unuttum ondada oldu aynısı dikey oldu bende nedenini bilmiyom bende bi sabah kalktım böyleydi
Asus monitörlerde kronik bu tarz şeyler garantisi varsa garantiye gönder, ek olarak ekran kartından da olabiliyor nadirde olsa ama arıza değil de sürücü hatası oluyor güncelleme ya da temiz kurulum ile düzeliyor.imzada yazıyo
daha 1dk önce modlu windows kurdum . garantisi kaç yıl oluyor 2023 nisanda aldımAsus monitörlerde kronik bu tarz şeyler garantisi varsa garantiye gönder, ek olarak ekran kartından da olabiliyor nadirde olsa ama arıza değil de sürücü hatası oluyor güncelleme ya da temiz kurulum ile düzeliyor.
Monitör açılırken ya da bios ekranında da gözüküyor mu çizgilerdaha 1dk önce modlu windows kurdum . garantisi kaç yıl oluyor 2023 nisanda aldım
valla ne kutusu var ne faturası var . sorun cıkarmasın yazında 2000tl ye satıp adam akıllı monitöre geçmek istiyomAsus vp249qgr ben de kullanıyorum forumda da 2 arkadaşta gördüm 2. yıldan sonra kronik arızalınyor bu model. Ben garantiye verdim paneli değiştirdiler. Garantisi devam ediyorsa gönder ya paneli değiştirirler ya da yeni modellerden verirler