Neler Yeni

Monitörümde ghosting var mı?

Efe2131

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
39
İsim
Efe
Görselde ne kadar belli oluyor bilmiyorum ama oyundayken falan hiç dikkatimi çekmemişti ama böyle nasıl diyim googleyi pencere moduna alıp imleç ile sağa sola haraket ettirdiğim zaman üstündeki yazıların arkasından bariz siyah bir gölge takip ediyor bu tam olarak ghosting mi oluyor oluyorsa çözümü nedir ya da bu kadar ghosting normal midir

Monitör model: MSI G27CQ4 E2

Ekler

• IMG_20241129_214946.jpg
    IMG_20241129_214946.jpg
    2.8 MB · Hit: 32
Dahası  
Reaksiyon skoru
43
İsim
RUZtayler1771
Görselde ne kadar belli oluyor bilmiyorum ama oyundayken falan hiç dikkatimi çekmemişti ama böyle nasıl diyim googleyi pencere moduna alıp imleç ile sağa sola haraket ettirdiğim zaman üstündeki yazıların arkasından bariz siyah bir gölge takip ediyor bu tam olarak ghosting mi oluyor oluyorsa çözümü nedir ya da bu kadar ghosting normal midir

yok

exist.one

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
359
İsim
Yusuf Karayer

Çok az var fakat sorun yaratacağını sanmıyorum VA olduğu için normal.

Top Bottom