Monitörümde Işık Süzmesi Var mı?

Hudzell

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Reaksiyon skoru
21,761
ya bugün ürünü derecelendirmek için ekranın fotosunu alayım dedim bin pişman oldum aklım takıldı.
fotoğrafı da aşağıya koyacağım

Özetle
monitörü ilk aldığımda sadece sağ ve sol atta azıcık rahatsız etmeyecek kadar ışık süzmesi vardı takılmadığımdan fotoğraflamamıştım.
her hafta kontrol etmeye başladım ve şaka gibi ışık süzmesi artmaya başlamıştı.
ve şu an aşşırı fazla ışık süzmesi olmaya başladı.

Sizce ne yapmalıyım garantiye vermeli miyim garanti alır mı monitörü daha doğrusu garantiye vererek bir çözüme ulaşabilir miyim ?
Monitör modelini veriyorum yanlışlıkla almayın falan
Model : G27CQ4
WhatsApp Image 2021-05-12 at 20.01.09.jpeg

Evet var ama ışIk sızması bir sorun değildir
aynen ayrıca
ya bugün ürünü derecelendirmek için ekranın fotosunu alayım dedim bin pişman oldum aklım takıldı.
fotoğrafı da aşağıya koyacağım

Özetle
monitörü ilk aldığımda sadece sağ ve sol atta azıcık rahatsız etmeyecek kadar ışık süzmesi vardı takılmadığımdan fotoğraflamamıştım.
her hafta kontrol etmeye başladım ve şaka gibi ışık süzmesi artmaya başlamıştı.
ve şu an aşşırı fazla ışık süzmesi olmaya başladı.

Sizce ne yapmalıyım garantiye vermeli miyim garanti alır mı monitörü daha doğrusu garantiye vererek bir çözüme ulaşabilir miyim ?
Monitör modelini veriyorum yanlışlıkla almayın falan
Model : G27CQ4
Alıntıyı görüntüle

çoğu ips panelde bulunmakta

Ya şöyle söyleyeyim, bizim televizyonumuzda böyle bir sorun var ve ekran siyahken aşırı belli oluyor çünkü her yerinde var ayrıca siyah değilken de görüntü kirliliği veriyor. Garantisi varken yapmışlardı sonra yavaş yavaş yine çıktı ama garantisi bitti. Monitörlerde durum nasıl işliyor bilmiyorum. Bence sonrasında sorun yaşamamak için mümkünse iade ediniz. Edemiyorsanız garantiye veriniz.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Evet var ama ışIk sızması bir sorun değildir
Hocam ekran açıkken de belli oluyorsa bir süre sonra artar ve görüntü kirliliğine yol açar yalnız. Benim monitörde de çıktı sağ tarafında ve ekranın sağ kenarı daha bi parlak gözüküyor, hassas gözleriniz varsa çok dikkat dağıtıyor açıkçası.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,161,408
Üyeler
184,448
Son üye
erencan60
Geri