Nicksiz 80+ Gold Katılım 23 Mart 2020 Mesajlar 5,210 En İyi Cevap 2 Dahası Reaksiyon skoru 4,162 Konum Bir gün Teksas yollarında İsim Musa 4 Mayıs 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi #15 batuhankrkz38 yazmış: Direk garantiye yolla Devamı için tıklayın... Garantisi oksid bilişim. Kullanıcı hatası bahanesi vs bulmazlar umarım. Yoksa uğraşırlar benle
batuhankrkz38 yazmış: Direk garantiye yolla Devamı için tıklayın... Garantisi oksid bilişim. Kullanıcı hatası bahanesi vs bulmazlar umarım. Yoksa uğraşırlar benle
M MrBeast 80+ Gold Katılım 11 Ocak 2021 Mesajlar 6,176 En İyi Cevap 1 4 Mayıs 2021 #16 bu ghosting değil ki gerçek bi ismi vardı ama unuttum panel ile alakalı ama bence ghosting değil
Nicksiz 80+ Gold Katılım 23 Mart 2020 Mesajlar 5,210 En İyi Cevap 2 Dahası Reaksiyon skoru 4,162 Konum Bir gün Teksas yollarında İsim Musa 4 Mayıs 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi #17 Utku Demirel yazmış: bu ghosting değil ki gerçek bi ismi vardı ama unuttum panel ile alakalı ama bence ghosting değil Devamı için tıklayın... Ney sebep oluyor peki buna?
Utku Demirel yazmış: bu ghosting değil ki gerçek bi ismi vardı ama unuttum panel ile alakalı ama bence ghosting değil Devamı için tıklayın... Ney sebep oluyor peki buna?