parlaklık en düşükte değilse bence normal. kamerada da normalden fazla çıkıyor ayrıca2 haftadır kullanıyorum siyah ekran gelince biraz rahatsız ediyor normal mi çok mu fazla
100e getirip atar mısın65 te
çok normal hatta bence 65 e göre çok az. oled olmayan panellerin hepsinde bu durum var yani anormal bi durum görünmüyor65 te
ürünün modeli neMesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Şöyle hocam
aynı modeli kullanıyorum da 100e göre çok az görünüyor. resmi çekerken odakladıktan sonra parlaklığı en aza çekip mi resmi çektiniz?Asus TUF VG27AQL5A
Çok iyi hatta şimdiye kadar gördüğüm en az ips glow lu monitör olduAsus TUF VG27AQL5A
Oha ciddi miÇok iyi hatta şimdiye kadar gördüğüm en az ips glow lu monitör oldu
Evet hocam öyle yaptım. Hep yanlarda oluyo ips glow ama bende yanlarda yok sadece üstte var yaaynı modeli kullanıyorum da 100e göre çok az görünüyor. resmi çekerken odakladıktan sonra parlaklığı en aza çekip mi resmi çektiniz?
hocam parlaklığı kameradan en aza çektiği için öyle görünüyor yoksa ortalama bir panel kadar glow varÇok iyi hatta şimdiye kadar gördüğüm en az ips glow lu monitör oldu
Bak sana kendi monitörümde bir örnek senin ki çok iyiOha ciddi mi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Evet hocam öyle yaptım. Hep yanlarda oluyo ips glow ama bende yanlarda yok sadece üstte var ya