Yardım Monitörümdeki ips glow normal mi

Nafta

80+
Reaksiyon skoru
87
2 haftadır kullanıyorum siyah ekran gelince biraz rahatsız ediyor normal mi çok mu fazla

Ekler

• 32424.webp
    32424.webp
    21.9 KB · Hit: 51
hocam kameranında etkisi olabilirmi
kesinlikle vardir etkisi sen attigin fotoyu hangi kamera ile hangi iso, ev, f degerleriyle cekmissin mesela ona gore karşılaştırma yapmak lazim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Beyaz normalde kamerada sarı niyeyse
kendi gozunle bu kadar görmüyorsundur zaten degilmi en cok goze batan yerler neresi

kesinlikle vardir etkisi sen attigin fotoyu hangi kamera ile hangi iso, ev, f degerleriyle cekmissin mesela ona gore karşılaştırma yapmak lazim

kendi gozunle bu kadar görmüyorsundur zaten degilmi en cok goze batan yerler neresi
Alttaki hiç göze batmıyo üst taraftakiler böyle siyah ekran gelince karanlıkta belli oluyo

hocam dediğiniz değerler ne demek bilmiyorum ama redmi 13pro+ var 200mps ile çektim odakladıktan sonra parkalığı da en aza indirdim ortam tamamen karanlık

hocam dediğiniz değerler ne demek bilmiyorum ama redmi 13pro+ var 200mps ile çektim odakladıktan sonra parkalığı da en aza indirdim ortam tamamen karanlık
galeriden fotonun ayrintilarina gir onun ss ini at dediklerim orda yazar

kendi fotoma baktım hiçbirşey aynı değil :D senin iso 1000 benimki 320 mesela seninki daha parlak foto oluyor. ama senin shutter speed ayarın benimkinden daha karanlıkmış burda da senin foto daha karanlık çıkmış oluyor sanırım. birde telefon farkı da var ben s24fe kullanıyorum. arkadaşında telefonu farklı olunca aynı monitör modeli ama farklı ips glow ve ışık sızması + farklı telefonlar oluyor

Son düzenleme:
Geri