kesinlikle vardir etkisi sen attigin fotoyu hangi kamera ile hangi iso, ev, f degerleriyle cekmissin mesela ona gore karşılaştırma yapmak lazimhocam kameranında etkisi olabilirmi
kendi gozunle bu kadar görmüyorsundur zaten degilmi en cok goze batan yerler neresiBeyaz normalde kamerada sarı niyeyse
Alttaki hiç göze batmıyo üst taraftakiler böyle siyah ekran gelince karanlıkta belli oluyokesinlikle vardir etkisi sen attigin fotoyu hangi kamera ile hangi iso, ev, f degerleriyle cekmissin mesela ona gore karşılaştırma yapmak lazim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
kendi gozunle bu kadar görmüyorsundur zaten degilmi en cok goze batan yerler neresi
hocam dediğiniz değerler ne demek bilmiyorum ama redmi 13pro+ var 200mps ile çektim odakladıktan sonra parkalığı da en aza indirdim ortam tamamen karanlıkkesinlikle vardir etkisi sen attigin fotoyu hangi kamera ile hangi iso, ev, f degerleriyle cekmissin mesela ona gore karşılaştırma yapmak lazim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
kendi gozunle bu kadar görmüyorsundur zaten degilmi en cok goze batan yerler neresi
galeriden fotonun ayrintilarina gir onun ss ini at dediklerim orda yazarhocam dediğiniz değerler ne demek bilmiyorum ama redmi 13pro+ var 200mps ile çektim odakladıktan sonra parkalığı da en aza indirdim ortam tamamen karanlık
galeriden fotonun ayrintilarina gir onun ss ini at dediklerim orda yazar
kendi fotoma baktım hiçbirşey aynı değil