Neler Yeni

Monitörüme bazen ekran geliyor bazen ekran gelmiyor

JumboG4rid3s

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,243
İsim
ömer faruk
İlgilendiği Kategoriler
ZORT
arkadaşlar böyle bir sorunla karşılaşıyorum yanlış görmediniz güç tuşuna basıyorum monitörü açma tuşuna basıyorum asus yazısı geliyor sonrasında masaüstü ekranı gelecek iken ekran siyahlaşıyor monitörü aç kapa yapıyorum düzeliyor bazende normal bir şekilde açılıyor sizce bu hdmı kablosundan kaynaklı olabilirmi bime 25 TL'ye hdmı kablosu geliyor sizce almalımıyım monitörüm :

LG 22MK400H 21.5" 1ms 75Hz (HDMI+Analog) FreeSync Full HD Gaming Monitör yanında gelen hdmı kablosunu kullanıyorum ramlerimi çıkar tak yapmayı denedim ayrıca hdmı kablosunu çıkar tak yapıncada ekran geliyordu​

Vesemir Dayı

80+ Platinum
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
27,587
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Teknik Sorunlar
Discord
Vesemir#0538
arkadaşlar böyle bir sorunla karşılaşıyorum yanlış görmediniz güç tuşuna basıyorum monitörü açma tuşuna basıyorum asus yazısı geliyor sonrasında masaüstü ekranı gelecek iken ekran siyahlaşıyor monitörü aç kapa yapıyorum düzeliyor bazende normal bir şekilde açılıyor sizce bu hdmı kablosundan kaynaklı olabilirmi bime 25 TL'ye hdmı kablosu geliyor sizce almalımıyım monitörüm :

LG 22MK400H 21.5" 1ms 75Hz (HDMI+Analog) FreeSync Full HD Gaming Monitör yanında gelen hdmı kablosunu kullanıyorum ramlerimi çıkar tak yapmayı denedim ayrıca hdmı kablosunu çıkar tak yapıncada ekran geliyordu​

Kabloyla alakalıdır yüksek ihtimalle.

JumboG4rid3s

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,243
İsim
ömer faruk
İlgilendiği Kategoriler
ZORT
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kabloyla alakalıdır yüksek ihtimalle.
peki sizce bime gelen hdmı kablosunu almalımıyım
  • 2.0 versiyon yüksek hız veri transferi
  • 2 metre kablo uzunluğu
  • 4K mükemmel görüntü kalitesi
  • 3D yayınlara uyumlu
  • Flat kablo tasarımı
  • 2 yıl garanti
  • 1611769189583.png

Vesemir Dayı

80+ Platinum
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
27,587
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Teknik Sorunlar
Discord
Vesemir#0538

JumboG4rid3s

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,243
İsim
ömer faruk
İlgilendiği Kategoriler
ZORT
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

vlkn54

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
180
İsim
volkan öztürk

Kardeşim benzer sorun bende de var çözebildinmi sorununu ?

Yagiz20

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
260
İsim
YağızEfe
HDMI ile alakalı olabilir büyük ihtimal öyle direkt bilgisayar açıkken siyah ekranda kalınca HDMI çıkar tak yapmayı denermisiniz

Samet38

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,033
İsim
Samet Samet

aynı monitoru kullanıyorum bazen bende de oluyor şöyle de bir sıkıntı var bende
bilgisayar 15 dakika kadar durunca ekranı kapatıyor bu normal ama tuşlara bastığım da veya fareyi hareket ettirdiğim de monitorun gelmesi gerek gelmiyor bazen hdmi kablosunu çıkırap takıyorum öyle oluyor

vlkn54

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
180
İsim
volkan öztürk
aslında benim sorunum bilgisayarı açıyorum ekranda hareket yok, ekranı aç kapa yapıyorum ekran geliyor.

JumboG4rid3s

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,243
İsim
ömer faruk
İlgilendiği Kategoriler
ZORT
Kardeşim benzer sorun bende de var çözebildinmi sorununu ?
dediğim gibi buu ara yapmıyor ama bazen yapıyor 2 3 gündür yapmıyor ama hala sorunlu cuma günü gelecekmiş kablo cuma günü yazarım
Mesaj otomatik birleştirildi:

aslında benim sorunum bilgisayarı açıyorum ekranda hareket yok, ekranı aç kapa yapıyorum ekran geliyor.
bendede o oluyor.

vlkn54

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
180
İsim
volkan öztürk
dediğim gibi buu ara yapmıyor ama bazen yapıyor 2 3 gündür yapmıyor ama hala sorunlu cuma günü gelecekmiş kablo cuma günü yazarım
Mesaj otomatik birleştirildi:

bendede o oluyor.
deneyince beni etiketlermini bu postta

JumboG4rid3s

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,243
İsim
ömer faruk