Hayır. 90Hz'de monitörüm açıldı. Görüntü kötüydü ardından 85 yapayım dedim bir daha görüntü gelmedi. Format atmak zorunda kaldım.O hz seviyesi monitör dayanmazsa bir düşüğüne alıyormuş öyle duydum?
Şükür ben sevindim.Tm 70de kalsın
Forumda monitöre oc yapmaktan dolayı görüntü gelmeme ve ekranda çzigiler çıkması ortaya çıkıyoduMerhabalar monitörüme overclock yaptım 80hz deneyeceğim 60dan 70e çektim monitör panel zarar verirmi OC?
Kaynak: https://www.technopat.net/sosyal/konu/monitoerue-overclock-etmek.197108/
Her 5 saniyede bşr kapanma gibi sorunlar yaşayabilirsin zorlama boşuna monitörünğMonitörüm çok hata veriyor ara sıra çok kesiliyordu ekran 70hz yaptım 75 ve 80 deniyeceğim
Yok olmadı 40 dakika oldu sıkıntı yokForumda monitöre oc yapmaktan dolayı görüntü gelmeme ve ekranda çzigiler çıkması ortaya çıkıyodu
Her 5 saniyede bşr kapanma gibi sorunlar yaşayabilirsin zorlama boşuna monitörünğ
Tamam. Ama sorun yaşarsa tüm forum olarak yardım etmiyoruz değil mi arkadaşlar?Yok 72 yapıcam.
Formatla düzeldi mi?Hayır. 90Hz'de monitörüm açıldı. Görüntü kötüydü ardından 85 yapayım dedim bir daha görüntü gelmedi. Format atmak zorunda kaldım.
Evet. Çünkü Win ayarlarından 85 yapmıştım ayarlar sıfırlanınca normal olarak düzeldi.Formatla düzeldi mi?
Hocam paneli zorlama inata gitme servise gönderemessin paneliniYok olmadı 40 dakika oldu sıkıntı yok