Mete Yavuz
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 9
Dene dene de gör ne oluyor?Monitörüm çok hata veriyor ara sıra çok kesiliyordu ekran 70hz yaptım 75 ve 80 deniyeceğim
Dene dene de gör ne oluyor?Monitörüm çok hata veriyor ara sıra çok kesiliyordu ekran 70hz yaptım 75 ve 80 deniyeceğim
oc tutmu bence daha üstrünü denemeyinMonitörüm çok hata veriyor ara sıra çok kesiliyordu ekran 70hz yaptım 75 ve 80 deniyeceğim
geçen aynı konuyu bende açmıştım 144hz i 165 hz yapmıştım sıkıntı olmadıMerhabalar monitörüme overclock yaptım 80hz deneyeceğim 60dan 70e çektim monitör panel zarar verirmi OC?
Hayatımda ilk defa OC yaptım.oc tutmu bence daha üstrünü denemeyin
Görüntü gelmezse görürüm ben seni. Deneyen biri olarak konuşuyorum.Bilmem ?
La ne uzatıyon söylesene ne oluyorDene dene de gör ne oluyor?
3Hz ile E-sporcu mu olacaksın?Bu monitörümün kardeşi 73Hz'e kadar dayanmış. 72 denicem.
La ne uzatıyon söylesene ne oluyor
Kendim yaptım o gün Discord'da neler olduğunu bir @cagan_32 bir @Furkan Aslan bilir.Görüntü gelmezse görürüm ben seni. Deneyen biri olarak konuşuyorum.
O hz seviyesi monitör dayanmazsa bir düşüğüne alıyormuş öyle duydum?Kendim yaptım o gün Discord'da neler olduğunu bir @cagan_32 bir @Furkan Aslan bilir.
La söyle işte direk :dKendim yaptım o gün Discord'da neler olduğunu bir @cagan_32 bir @Furkan Aslan bilir.