Neler Yeni

Monitörümü Duvar Aparatı Yapmak İstiyorum.

Kerem Hot

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
300
İsim
Kerem Hot
Konuyu tam olarak nereye açacağımı bilemediğimden bu konu altında açmak istedim.
Moderatör arkadaşlar başka bir yere de taşıyabilir..
LG 24GL650 " https://www.lg.com/tr/monitor/lg-24GL650-B " Modeli Monitörüm var. Monitörümden genel olarak memnunum aslında ama malum ayakları hem ağır, hem de masada bayağı bir yer kaplıyor. Bundan dolayı da duvara bir aparat alarak ileri-geri, aşağı-yukarı ve sağa-sola yönelebilen bir aparat almak istiyorum. Daha önce kullanan memnun kalan varsa marka ve modelini belirtirse çok sevinirim. Random almak istemiyorum.

Quill

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
981
İsim
Hakan Can Yıldırım

HakanG20

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
59
İsim
Hakan Güleç
Konuyu tam olarak nereye açacağımı bilemediğimden bu konu altında açmak istedim.
Moderatör arkadaşlar başka bir yere de taşıyabilir..
LG 24GL650 " https://www.lg.com/tr/monitor/lg-24GL650-B " Modeli Monitörüm var. Monitörümden genel olarak memnunum aslında ama malum ayakları hem ağır, hem de masada bayağı bir yer kaplıyor. Bundan dolayı da duvara bir aparat alarak ileri-geri, aşağı-yukarı ve sağa-sola yönelebilen bir aparat almak istiyorum. Daha önce kullanan memnun kalan varsa marka ve modelini belirtirse çok sevinirim. Random almak istemiyorum.
Hocam başlığı yanlış yazmışsınız sanırım haberiniz olsun.

Kerem Hot

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
300
İsim
Kerem Hot
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

MasterOfPuppets

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
605
İsim
Gokhan
Başlıkta

Monitörümü Duvar Aparatı Yapmak İstiyorum.​

Yazdığı için arkadaş uyarmış.

HakanG20

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
59
İsim
Hakan Güleç
yani belirli bir bütçe ayırdığım söylenemez. taksitle almayı düşünüyorum biraz baktım 150 TL' den başlıyor 1000 TL' ye kadar var :) mühim olan isteklerimi f/p anlamında karşılaması.
Mesaj otomatik birleştirildi:

nasıl yani?
Hocam monitörünüzü gerçekten duvar aparatı yapmak istemediğinize eminim 😀. O yüzden yazmıştım.

Kerem Hot

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
300
İsim
Kerem Hot
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam monitörünüzü gerçekten duvar aparatı yapmak istemediğinize eminim 😀. O yüzden yazmıştım.
ahahaha :D bende diyorum acaba anlatmak istediğimi anlatamadım mı diye. güzel bi yaklaşım hocam belkide ben yanlış aksettirmişimdir kusura bakma :)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,037,531
Üyeler
164,516
Son üye
Talhaxx
Top Bottom