Bimde gözlük silme bezi var tek kullanımlık içinde bayağı bir var onu almanı öneririm hafif nemli 2 haftada bir siliyorum cam gibi yapıyor hemde çizmeden ve çok pratik.Monitörde parmak izleri var nasıl silerim ne ile silerim
bende 100'lü gözlük mendili var başka ne kullanıyım? gözlük spreyi falan?Bimde gözlük silme bezi var tek kullanımlık içinde bayağı bir var onu almanı öneririm hafif nemli 2 haftada bir siliyorum cam gibi yapıyor hemde çizmeden ve çok pratik.
Islatmadan direk siliyoruz deme?Bimde gözlük silme bezi var tek kullanımlık içinde bayağı bir var onu almanı öneririm hafif nemli 2 haftada bir siliyorum cam gibi yapıyor hemde çizmeden ve çok pratik.
Islatmadan direk siliyoruz deme?
Islak mendil gibi düşün içinde 30 40 tane var kutu içinde kullan at şeklinde cam gibi oluyor çok güzel.Islatmadan direk siliyoruz deme?
Islak mendil gibi düşün içinde 30 40 tane var kutu içinde kullan at şeklinde cam gibi oluyor çok güzel.
nemli oluyor onlar zaten sprey kullanmana gerek yok.bende 100'lü gözlük mendili var başka ne kullanıyım? gözlük spreyi falan?
bendekiler nemli değilnemli oluyor onlar zaten sprey kullanmana gerek yok.
o zaman cam sil sık ekrana veya gözlük temizleme spreyleri var onlardan alabilirsin.bendekiler nemli değil