monitörümun arkasını boyuyacağım?

Modifiyeli akrilik boya spreyi aldım beyaz ve gümüş renkli.

Bu sprey boya ile monitörün arkasını siyah kaplama olan yeri beyaza boyasam sorun olur mu?

ızgaraları ve düğmeleri bantlıcam kağıt bant ile yani ince bir işçilik olacak

monitör lenovo legion r25i-30

sizce nasıl olur ve garanti dışı olur mu?
Titizlikle yapacaksan neden olmasın tutması adına bir tur astar at ayrıca garanti dışı tabii ki olucak

Ne boyası bu? Lamba yeni gibi olmuş
a101 de satılıyor akrilik boya pürüzsüz boyuyor. 50tl
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

su

olmus ama kuruduktan sonrası onemlı

suan aklımda delı gıbı kasayı beyaza boyamak var :)
aslında elımde eskı bır kasa var bayaa eskı sıyah onu denemelık boyasam nasıl olur acaba :)
kasayı boyarsam menteşeli yerler sıkıntı olur diye kararsız kaldım. Yarın bir beyaz sprey daha alacam belki boyarım

kasayı boyarsam menteşeli yerler sıkıntı olur diye kararsız kaldım. Yarın bir beyaz sprey daha alacam belki boyarım
Aslında kasada hareketli yer yok bence daha basit olur vidalı yere gelsede sorun olmaz vidayi sok tak yapa yapa zamanla boyası gidicek zaten

Tam markası veya linkini bulabilirsen atarmisin hocam arttığında bir sürü marka çıkıyor yada resmini cek at sana zahmet gittiğimde alayım aynısını :)

Aslında kasada hareketli yer yok bence daha basit olur vidalı yere gelsede sorun olmaz vidayi sok tak yapa yapa zamanla boyası gidicek zaten

Tam markası veya linkini bulabilirsen atarmisin hocam arttığında bir sürü marka çıkıyor yada resmini cek at sana zahmet gittiğimde alayım aynısını :)
https://www.n11.com/urun/flamenco-400-ml-modifiyeli-parlak-sprey-akrilik-boya-22471041
markası ve görünüşü böyle bu farklı renk

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,158,849
Üyeler
184,062
Son üye
sonsuz42
Geri