- Konu Sahibi Konu Sahibi
Valla kulaklığımın üst kısmı demirdi monitörün kablosuna takıldım monitör masada duran kulaklığa düştü ve malum hal ortadaGeçmiş olsun bro .Nasıl oldu merak ettum
Valla kulaklığımın üst kısmı demirdi monitörün kablosuna takıldım monitör masada duran kulaklığa düştü ve malum hal ortadaGeçmiş olsun bro .Nasıl oldu merak ettum
Çok çok geçmiş olsun. Maalesef yeni monitör lazımMerhabalar 3 4 gündür kullandığım rm-344 144 hz 1 ms 23.8 inch full sync ekranım bugün. Trajik bir kaza sonucu kırıldı vatandan almıştım bugün götürdüm garantiye almadılar kullanıcı hatası yüzünden servis ücreti içinse neredeyse monitörün 0 ı kadar fiyat istediler sizce ne yapmalıyım lütfen konuya hakim olanlar cevap versin teşekkürler
Merhabalar 3 4 gündür kullandığım rm-344 144 hz 1 ms 23.8 inch full sync ekranım bugün. Trajik bir kaza sonucu kırıldı vatandan almıştım bugün götürdüm garantiye almadılar kullanıcı hatası yüzünden servis ücreti içinse neredeyse monitörün 0 ı kadar fiyat istediler sizce ne yapmalıyım lütfen konuya hakim olanlar cevap versin teşekkürler
Kardeşim kısaca şu şekilde anlatayım içinde bulunan ekrann panelinin aynı bir panel ile değişmesidir fiyat olarakta panel panel değişmektedirAbi panel değişimi tam olarak nedir ve ne kadar tutar ortalama biraz bilgilendirirsen sevinirim
Paneli nasıl değiştireceğim acaba ya da ne kadara alabilirimgeçmiş olsun, yenisini alacaksın ya da panel değişecek.
pahalıya patlar.Paneli nasıl değiştireceğim acaba ya da ne kadara alabilirim