A anonim08 80+ Katılım 10 Şubat 2024 Mesajlar 37 Dahası Reaksiyon skoru 5 İsim Anonim 6 Ağustos 2024 #1 Monitörüm için görüntü sağlayacak kablolar çok sıcak hdmı kablosu sanırsam sürekli bi cızırtı sesi geliyor monitöre bi zarar verir mi bu ?
Monitörüm için görüntü sağlayacak kablolar çok sıcak hdmı kablosu sanırsam sürekli bi cızırtı sesi geliyor monitöre bi zarar verir mi bu ?
W Wenth 80+ Katılım 9 Şubat 2021 Mesajlar 205 Dahası Reaksiyon skoru 75 İsim Fatih Yağız 6 Ağustos 2024 #2 anonim08 yazmış: Monitörüm için görüntü sağlayacak kablolar çok sıcak hdmı kablosu sanırsam sürekli bi cızırtı sesi geliyor monitöre bi zarar verir mi bu ? Devamı için tıklayın... Kablo orjinal ve kaliteli değilse kaliteli a sınıfı bir hdmi kablosu alıp deneyin monitöre bir zarar vereceğini sanmam ama kablolar tutuşabilirler.
anonim08 yazmış: Monitörüm için görüntü sağlayacak kablolar çok sıcak hdmı kablosu sanırsam sürekli bi cızırtı sesi geliyor monitöre bi zarar verir mi bu ? Devamı için tıklayın... Kablo orjinal ve kaliteli değilse kaliteli a sınıfı bir hdmi kablosu alıp deneyin monitöre bir zarar vereceğini sanmam ama kablolar tutuşabilirler.
A anonim08 80+ Katılım 10 Şubat 2024 Mesajlar 37 Dahası Reaksiyon skoru 5 İsim Anonim 6 Ağustos 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 Hocam hdmi kablosu değilmiş de çift başlı bi kablo birisini kasaya takıyorum birisini monitöre takıyorum o kablo çok ısınıyor
Hocam hdmi kablosu değilmiş de çift başlı bi kablo birisini kasaya takıyorum birisini monitöre takıyorum o kablo çok ısınıyor