rterdogan 80+ Katılım 23 Mart 2020 Mesajlar 232 15 Nisan 2022 #1 Dostlar selamlar bir süredir bu monitörü kullanıyorum incehesaptan almıştım aoc 24g2u markası. Çerçevede böyle turuncu noktalar var sizce pek sıkıntı yaratır mı ekranda herhangi bir sorun yok.
Dostlar selamlar bir süredir bu monitörü kullanıyorum incehesaptan almıştım aoc 24g2u markası. Çerçevede böyle turuncu noktalar var sizce pek sıkıntı yaratır mı ekranda herhangi bir sorun yok.
Yasin Çelik 80+ Platinum Katılım 15 Nisan 2020 Mesajlar 16,107 En İyi Cevap 3 Dahası Reaksiyon skoru 21,810 Konum İstanbul İsim Yasin Çelik Instagram yasincelikz 15 Nisan 2022 #3 Monitörlerde var bu noktalar, bir sorun teşkil etmiyor. Ama neden var merak ediyorum doğrusu.
rterdogan 80+ Katılım 23 Mart 2020 Mesajlar 232 15 Nisan 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi #4 Yasin Çelik yazmış: Monitörlerde var bu noktalar, bir sorun teşkil etmiyor. Ama neden var merak ediyorum doğrusu. Devamı için tıklayın... Ben de bir süredir kullanıyorum bir sıkıntısını görmedim, sizin gibi meraktan bir bilene sormak istedim hocam teşekkürler.
Yasin Çelik yazmış: Monitörlerde var bu noktalar, bir sorun teşkil etmiyor. Ama neden var merak ediyorum doğrusu. Devamı için tıklayın... Ben de bir süredir kullanıyorum bir sıkıntısını görmedim, sizin gibi meraktan bir bilene sormak istedim hocam teşekkürler.