3 Ay kullanılan ürünü iade etmek için daha somut bi sebebe ihtiyacın var. Monitör nedir ?3 ay oldu alalı aldığım günden beri bi gariplik var görüntü çok piksel piksel 1080 p video 720 gibi duruyo 2 k da öyle bu bi sorun mu ayar falan mı lazım yoksa iade mi etmeliyim
3 ay geçmiş iade alacaklarını pek sanmıyorum3 ay oldu alalı aldığım günden beri bi gariplik var görüntü çok piksel piksel 1080 p video 720 gibi duruyo 2 k da öyle bu bi sorun mu ayar falan mı lazım yoksa iade mi etmeliyim
excalibur 165 hz 2080 p ama zaten 1 ölü pikseli var3 Ay kullanılan ürünü iade etmek için daha somut bi sebebe ihtiyacın var. Monitör nedir ?
1080 pexcalibur 165 hz 2080 p ama zaten 1 ölü pikseli var
amazondan almadıysan 1pisek için monitörü ne iade kabul ederler nede değiştirirlerexcalibur 165 hz 2080 p ama zaten 1 ölü pikseli var
Mesaj otomatik birleştirildi:
1080 p
kaka bordo diye bi dükkan ev eşyaları mobilya teknolojik cihaz satan bir yer sordum 1 2 ay önce getir göndeririz garntiye dediler de üşendim alır lar mı şimdiamazondan almadıysan 1pisek için monitörü ne iade kabul ederler nede değiştirirler
Aldığın yer hiç içime sinmedi. Sonuç çıkacağını sanmıyorum o işten.kaka bordo diye bi dükkan ev eşyaları mobilya teknolojik cihaz satan bir yer sordum 1 2 ay önce getir göndeririz garntiye dediler de üşendim alır lar mı şimdi
eğer gerçekten ortada çok rahatsız eden bir durum varsa garantiye gönderkaka bordo diye bi dükkan ev eşyaları mobilya teknolojik cihaz satan bir yer sordum 1 2 ay önce getir göndeririz garntiye dediler de üşendim alır lar mı şimdi
kanka 2k ya alınca bile çözünürlüğü bi şey değişmiyo o anlamda dedim2k demişsin 2080p demişsin 1080p diye düzeltmişsin
yok yer güvenilir de bi ayar lazım da ben mi bilmiyom ondan dedim boşu boşuna göndermiyim garantiyeAldığın yer hiç içime sinmedi. Sonuç çıkacağını sanmıyorum o işten.
oyun oynarken belli etmiyo ama mesela easter gamers tv den dy 2 videosu izlerken feci bi şekilde bozulma oluyo çok kötü hemdeeğer gerçekten ortada çok rahatsız eden bir durum varsa garantiye gönder
İnternet hızınla alakalı olabilir mi ? Hız düşünce kaliteyi düşürmesi vs.kanka 2k ya alınca bile çözünürlüğü bi şey değişmiyo o anlamda dedim
yok yer güvenilir de bi ayar lazım da ben mi bilmiyom ondan dedim boşu boşuna göndermiyim garantiye
oyun oynarken belli etmiyo ama mesela easter gamers tv den dy 2 videosu izlerken feci bi şekilde bozulma oluyo çok kötü hemde
yok kanka sanamam internetim okadar kötü değilİnternet hızınla alakalı olabilir mi ? Hız düşünce kaliteyi düşürmesi vs.
youtube anasayfasında bile piksel piksel gözüküyo bozulmalarİnternet hızınla alakalı olabilir mi ? Hız düşünce kaliteyi düşürmesi vs.
yok kanka sanamam internetim okadar kötü değil
youtube anasayfasında bile piksel piksel gözüküyo bozulmalar