kablosuz 2.4ghz klavyemde gecikme veya algılamama sorunu lütfen yardım

Reaksiyon skoru
36
redragon k530 draconic kablosuz klayve aldım. yaklaşık bir ay oldu alalı. aldığım günden beri delaylı ve bazen algılamama bazende bir bastığımda iki algılama sorunları var. iadeyle uğraşmak istemedim şarjı azdır falan dedim önemsemedim. iade hakkım geçti ve çok can sıkıcı bir durum olmaya başladı. kaç forumda kaç tane başlık açtım kimse yardımcı olamadı. araştırdım benden başka bu sorun yaşayan kimseyi görmedim. dongleım kasanın önünde en yakın olan yerde takılı nereye takarsam takayım aynı. kasa sağımda duruyor klavyeyi kucağıma aldığımda veya sola çevirdiğimde direkt tamamen algılamama başlıyor. 2.4ghz de böyle bir saçmalık görmedim. klavyeyi açıp baktığımda batarya içerde yamuk ve üstünde yabancı bir plastik maddeyle yapışık olduğunu gördüm. ayrıca batarya soketinin girişinde sarı değişik bir yapışkan maddeyle klavyenin kartına yapıştırıldığını gördüm(veya bir plastik erimesi gibi duruyordu). sorunu bu olay yapıyor olabilir mi? ithalatçı garantisi var göndermeli miyim veya çözebileceğim başka bir yol var mı? kablolu kullanımda hiçbir sıkıntısı yok. farklı bir bilgisayarda deneme şansım olmadı henüz. lütfen artık şu konuda birisi yardımcı olsun aldığıma alacağıma pişman oldum. amazonun en ucuz mekanik kablosuz klavyesinin açıklamalarında bile böyle bir sorun görmedim. o yapışkan maddenin görüntüleri elimde var atabilirim.

Keşke içini açmasaydın. Garanti dışı kalır. Yinede gönder bakalım, açıldığı anlaşılmazsa değişim veya iade yapabilirler.

Geri