Neler Yeni

Monitörün Hz değeri yükselince sistem açılmıyor

Hamit Altıntop

80+ Gold
En İyi Cevap
11
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,863
İsim
Kemallettin Kubat
Hz değeri yükseltince bilgsayar açılmıyor, açılırsa beyaz ekran oluyor gidiyor geliyor, garip renkler çıkıyor en sonda kendine reset atıyor. Nasıl çözebilirim? Hz yükseltmeyince sorunsuz çalışıyor.

erayotuzdort

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
563
İsim
Eray İstanbul
Steam
FORİ
Discord
FORİ
Hz değeri yükseltince bilgsayar açılmıyor, açılırsa beyaz ekran oluyor gidiyor geliyor, garip renkler çıkıyor en sonda kendine reset atıyor. Nasıl çözebilirim? Hz yükseltmeyince sorunsuz çalışıyor.
monitörün kendi hz si desteklemiyor olabilirmi? eğer destekliyor ise değiştirdiğin yer nvidia denetim masasımı, zaten orda bir deneme yapıyor ve görüntü gelmez ise eski ayarlara geri alıyor. sen bir monitörün kendi ayarlarına bak bunu monitörün üzerindeki dümelerden yapabilirsi, orada bir ayar varsa onu aktifleştirmen işe yarayabilir.

Vesemir Dayı

80+ Platinum
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
27,589
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Teknik Sorunlar
Discord
Vesemir#0538
Hz değerini nereden yükseltiyorsunuz? Sisteminiz nedir?

Hamit Altıntop

80+ Gold
En İyi Cevap
11
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,863
İsim
Kemallettin Kubat
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
monitörün kendi hz si desteklemiyor olabilirmi? eğer destekliyor ise değiştirdiğin yer nvidia denetim masasımı, zaten orda bir deneme yapıyor ve görüntü gelmez ise eski ayarlara geri alıyor. sen bir monitörün kendi ayarlarına bak bunu monitörün üzerindeki dümelerden yapabilirsi, orada bir ayar varsa onu aktifleştirmen işe yarayabilir.
Olamaz daha önce öyle kullanıyordum.
Hz değerini nereden yükseltiyorsunuz? Sisteminiz nedir?
Görüntü ayarlarından yükseltiyorum. RX 580 - RM-344 kullanıyorum, DP ile bağlı.
Monitöre oc mi yaptın
Hayır.

Top Bottom