Monitörün kendi kendine kapanması

Furkanozr

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,804
Merhaba yeni sistem aldım eski vga girişli monitörümü dönüştürücü alarak bağladım bilgisayarı açınca 15 dakika sonra monitörde görüntü gidiyor ama pc çalışmaya devam ediyor monitörün kablosunu ve güç kablosunu çıkarıp deniyorum düzelmiyor ama pc kapatıp açınca düzeliyor sorun neyden kaynaklı?
Dönüştürücüde amazondan alfais marka aldım yeni dün açtım.
Monitörü başka yerde deneme imkanım yok

Merhaba yeni sistem aldım eski vga girişli monitörümü dönüştürücü alarak bağladım bilgisayarı açınca 15 dakika sonra monitörde görüntü gidiyor ama pc çalışmaya devam ediyor monitörün kablosunu ve güç kablosunu çıkarıp deniyorum düzelmiyor ama pc kapatıp açınca düzeliyor sorun neyden kaynaklı?
Televizyonun HDMI girişine bağlayıp denermisin belki dönüştürücü kaynaklı değildir (çok bilgim yok)

PC bin pil performansı ayarlarına gir ordan güç tasarrufunu kapat belki çözüm olabilir

Televizyona bagladim ama televizyon ekranı yansıtmıyor
Buda garip başka birşeyde deneme şansın varsa dene bende aktif olarak dönüştürücü kullanıyorum aynı marka bir problem görmedim ısınıyor olsa bile çalışıyor benimki

Geri