Neler Yeni

Monsgeek fun60 klavye tuşları

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Abdülsamet göksu
Arkadaşlar merhaba dün akko monsgeek fun 60 pro shine klavye aldım %60 klavye ilk kez kullanıyorum fakat gerek @ işareti olsun gerek cs de deathmach de rasgele silah kapamak için f3 olsun basamıyorum fn+3 ile f3 aktif olmuyor rica etsem kullanan yada bilen arkadaşlar bana klavyeyi öğretebilir mi hiç incelemeside yok internette

ilberhoca

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Erkan Öztürk
Monsgeek in sayfasından uygulamasını indirip bir inceleyin derim. Orda fn ile aktif olacak tuşlar vs detaylıca bakarsınız

Ali_Osman

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Ali Osman
Arkadaşlar merhaba dün akko monsgeek fun 60 pro shine klavye aldım %60 klavye ilk kez kullanıyorum fakat gerek @ işareti olsun gerek cs de deathmach de rasgele silah kapamak için f3 olsun basamıyorum fn+3 ile f3 aktif olmuyor rica etsem kullanan yada bilen arkadaşlar bana klavyeyi öğretebilir mi hiç incelemeside yok internette
Bannerlord oynarken f tuşları çalışmıştı kontrol et belki yanlış tuşa basmış olabilirsin tarayıcıda klavye testi aç dene olsa da olmasa da bu siteden driver programını yükle yapman gereken ayarlar var https://www.monsgeek.com/download/?srsltid=AfmBOoqn6Zn_ub7ooK67Nub0oKcd4Y1dSawkogbqrKYayj4TNnzV3V58

bu linkte ki video da yapman gereken ayarları anlatıyor video süresini 10:30a al bu kısımda anlatıyor 0.1m de kullanmıyorum çünkü yanlışıkla tuşlara basıyorum kendine göre istediğin gibi ayarlaybilirsin video da ki program farklı görünüyor ama aynı program açıldığında çince olacak üstte ki menülere sıra sıra bas eng yazısını bul onu seç yazılar ingilizce olacak

Top Bottom