Neler Yeni

Yardım Monsgeek M1 vs Darmoshark Top75 HE

fun60 modelini aldım 1 hafta kadar once. Gayet kaliteli almayı dusunurseniz tavsiye ederim. Snap tap özelliği rapid trigger vesaire gayet iyi çalışıyor.
60 key fazla küçük hocam %75 tercih ediyorum, 68 key olsa da alabilirdim ama cidden güzel fiyatına göre. driver, switchler vs.

60 key fazla küçük hocam %75 tercih ediyorum, 68 key olsa da alabilirdim ama cidden güzel fiyatına göre. driver, switchler vs.
Evet klavyede f1 tusları vs yon tusları yok tercih meselesi biraz da ihtiyacım oldugunda laptoptan basıyorum ben de ondan sıkıntı olmuyor. yüzde 75 için de monsgeek klavyeler iyi diye duydum. Snap tap rapid trigger sizin için önemli mi bilmiyorum fakat her modelde olmuyor sanırım. Arastırmakta fayda var

hocam sadece rgb açınca ses çıkmaya başlıyor, renkler farklılaşınca vs de sesde azalma artma oluyor.
İlk defa duydum cidden, üründe ki bir kronik sorun mu yada size mi öyle denk geldi bilmiyorum ama alan 1-2 kişi daha görmüştüm, onlar memnundu. Onlar fark etmedi sizin dediğinizi yada size kusurlu ürün geldi.

İlk defa duydum cidden, üründe ki bir kronik sorun mu yada size mi öyle denk geldi bilmiyorum ama alan 1-2 kişi daha görmüştüm, onlar memnundu. Onlar fark etmedi sizin dediğinizi yada size kusurlu ürün geldi.
hocam dediğim gibi baya ince bir ses sadece sessiz ortamlarda duyuluyor benim odada biraz sessiz olunca malum duyabiliyorum buda biraz tilt etti açıkcası

hocam dediğim gibi baya ince bir ses sadece sessiz ortamlarda duyuluyor benim odada biraz sessiz olunca malum duyabiliyorum buda biraz tilt etti açıkcası
Anladım hocam, o zaman bütçeniz yine o civarlardaysa attığım klavyelere göz atabilirsiniz.

3000-3500 civarı hocam bütçem
düz model 5075b deneyebilirsiniz, çoğu kişide sorun çıkarmamış. ya da mg75, 5087 veya ice modellerine bakabilirsin. hiçbirini beğenmezsen ak820 pro da çok önerilen bir klavye 3k civarına bulunuyor.
O tarz bir modeli daha vardı ama biraz daha pahalı tabi.

Ayrıca gümrükten geçer mi onu da bilmiyorum. Bazı sitelerde faturada düşük gösterip geçiriyorlar ama bu sitede var mı bilmiyorum.
@freygasm hocam daha iyi bilir.
diğer attıklarınızı bir daha gözden geçireceğim. Bir ara akko sitesinde Türkiye seçeneği vardı ama sonradan kaldırmışlar. önceden birkaç kişi ülkeye soktuklarından bahsetmişti ama artık alınmıyor.

Son düzenleme:
düz model 5075b deneyebilirsiniz, çoğu kişide sorun çıkarmamış. ya da mg75, 5087 veya ice modellerine bakabilirsin. hiçbirini beğenmezsen ak820 pro da çok önerilen bir klavye 3k civarına bulunuyor.

diğer attıklarınızı bir daha gözden geçireceğim. Bir ara akko sitesinde Türkiye seçeneği vardı ama sonradan kaldırmışlar. önceden birkaç kişi ülkeye soktuklarından bahsetmişti ama artık alınmıyor.
Ben de 1-2 konu da gördüm ama detaylı bilmediğim çok bir yorum yapamıyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,091,560
Üyeler
173,522
Son üye
Slayterxd
Geri