dağlar kadar fark olmuyor fakat yine de cs2de hissediliyor. bir de override'ı kapatınca düzeliyor.E iyimis hocam override yapınca sorun kalkiyorsa 180hz i tam olarak alabiliyormusun hissediyor musun yani 144 den gecicem fark edermiyim farkı
dağlar kadar fark olmuyor fakat yine de cs2de hissediliyor. bir de override'ı kapatınca düzeliyor.E iyimis hocam override yapınca sorun kalkiyorsa 180hz i tam olarak alabiliyormusun hissediyor musun yani 144 den gecicem fark edermiyim farkı
Al bence o fiyata üzmez diye düşünüyorum, ghostinge gelince hemen hemen her monitörde var zaten monsterlerde bi tık fazla ama azaltmanın da çözümü var. Bide hikayeli oyun fazla oynuyosan 32 alabilirsin ama bence hiç gerek yok32 inç 27 ye göre çokmu büyük geliyor bide oyun performansi vb nasıl ghosting sorunu oluyor demişler
Hocam basinda monser olan herhangi birsey alinmaz ilk olarak.Hocam neden alınmaz bide bu bütçelere öneriniz varmıdır 2k
Hocam bende kararsız kaldım kimi al diyor ben kullandım diyor kimi alma monster diyor fiyat güzelde cidden bu kadar sorun varsa alınmazHocam basinda monser olan herhangi birsey alinmaz ilk olarak.
Simdi bu laptobu alak bir tanidigim var ve kendisinde ışık sızmasi ve olu piksel vardi, bir de onunkinde hoparlor de vardi fakat sesi berbatti keske olmasaydi dedirttiren cinsten.
Hocam son olarak renkleri sorsam tasarimla vb ilgileniyorum renkleri cidden güzel aktariyormu ayarları menüsü vb iyi mi?dağlar kadar fark olmuyor fakat yine de cs2de hissediliyor. bir de override'ı kapatınca düzeliyor.
ayarlar menüsü kullanışlı, renkleri süper aktarmasa da oldukça iyi aktarıyor diyebilirim.Hocam bende kararsız kaldım kimi al diyor ben kullandım diyor kimi alma monster diyor fiyat güzelde cidden bu kadar sorun varsa alınmaz
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hocam son olarak renkleri sorsam tasarimla vb ilgileniyorum renkleri cidden güzel aktariyormu ayarları menüsü vb iyi mi?