Neler Yeni

Monster 2k 180hz monitörü Alınır mı?

zafer7

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Zafer Büyük
E iyimis hocam override yapınca sorun kalkiyorsa 180hz i tam olarak alabiliyormusun hissediyor musun yani 144 den gecicem fark edermiyim farkı
dağlar kadar fark olmuyor fakat yine de cs2de hissediliyor. bir de override'ı kapatınca düzeliyor.

Pycoue

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
795
İsim
Ben bilmem abdullah dayi bilir
İlgilendiği Kategoriler
Laptop , pc toplama ve diger donanim konulariyla ilgileniyorum
32 inç 27 ye göre çokmu büyük geliyor bide oyun performansi vb nasıl ghosting sorunu oluyor demişler
Al bence o fiyata üzmez diye düşünüyorum, ghostinge gelince hemen hemen her monitörde var zaten monsterlerde bi tık fazla ama azaltmanın da çözümü var. Bide hikayeli oyun fazla oynuyosan 32 alabilirsin ama bence hiç gerek yok

GörkemW

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
667
İsim
Görkem çetinkaya
Hocam neden alınmaz bide bu bütçelere öneriniz varmıdır 2k
Hocam basinda monser olan herhangi birsey alinmaz ilk olarak.
Simdi bu laptobu alak bir tanidigim var ve kendisinde ışık sızmasi ve olu piksel vardi, bir de onunkinde hoparlor de vardi fakat sesi berbatti keske olmasaydi dedirttiren cinsten.

stardzn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Emirhan
Hocam basinda monser olan herhangi birsey alinmaz ilk olarak.
Simdi bu laptobu alak bir tanidigim var ve kendisinde ışık sızmasi ve olu piksel vardi, bir de onunkinde hoparlor de vardi fakat sesi berbatti keske olmasaydi dedirttiren cinsten.
Hocam bende kararsız kaldım kimi al diyor ben kullandım diyor kimi alma monster diyor fiyat güzelde cidden bu kadar sorun varsa alınmaz
Mesaj otomatik birleştirildi:

dağlar kadar fark olmuyor fakat yine de cs2de hissediliyor. bir de override'ı kapatınca düzeliyor.
Hocam son olarak renkleri sorsam tasarimla vb ilgileniyorum renkleri cidden güzel aktariyormu ayarları menüsü vb iyi mi?

zafer7

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Zafer Büyük
Hocam bende kararsız kaldım kimi al diyor ben kullandım diyor kimi alma monster diyor fiyat güzelde cidden bu kadar sorun varsa alınmaz
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam son olarak renkleri sorsam tasarimla vb ilgileniyorum renkleri cidden güzel aktariyormu ayarları menüsü vb iyi mi?
ayarlar menüsü kullanışlı, renkleri süper aktarmasa da oldukça iyi aktarıyor diyebilirim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,004,889
Üyeler
159,239
Son üye
faznezz
Top Bottom