Monster 3060 laptop 11.8k

25 mart için sabırsızlanıyorum o 12GB ciddi ciddi kullanabilecek bir çok oyunda merak içerisindeyim yoksa 500TL verip ti alırım şahsen.

evet 4 GB çıkacak yeterya 1080p için tasarlanacak zaten DLSS ile RTX 1080 medium oynatır :D cyherperpunk 2077 :D
hocam cyberpunkta rtx ultra dlss quality 4k'da rtx 3090 23fps olduğunu görünce o oyunu düzeltmeleri bir sene dedim :D
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

25 mart için sabırsızlanıyorum o 12GB ciddi ciddi kullanabilecek bir çok oyunda merak içerisindeyim yoksa 500TL verip ti alırım şahsen.
hocam benim tahminim 4.5k ama

12gb olması güzel ileriye dönük olur arka planda felan birden çok uygulama açınca ekran kartının da vram kullanımı artıyor 3060ti ile oyunlarda 6gb vram kullanımını rahat görürsün geriye 2gb felan kalır ve bu zamandan daha geriye 2gb kalması kötü bence

3050ti 6 gb ile gelecek deniliyor ama bakalım zaman alacak ama güzel olacak herkes RTX GPU kullanabilecek. Bakalım yakında tam yapay zekaya gömülür GPU lar oyunlara birde parçacık yıkılması, kırılması motorları eklenip yapay zeka ile işlese bu gpu lar mesela ETS2 oynuyorsun duvar vuruyorsun sağ paneli çamurluk far kırılıp yere düşüyor veya çatlıyor nerde :D Warzone uçakla apartmana vuruyorsun evin içine giriyor duvar kırılıp da :D
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

13:25 de rtx 3060ti bak birde rtx 3080 bak kaç gb vram kullanıyor 4k da ama 30 FPS alıyor 2K anca açar ultrada RTX 3060 12GB.

Son düzenleme:

Geri